TAROM a lansat noile uniforme pentru personalul de zbor. Vezi cum vor arăta acum stewardesele

Compania TAROM a prezentat, joi, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în terminalul plecări din Aeroportul Otopeni, noile uniforme ale personalului Navigant. Noul design are semnătura lui Cătălin Botezatu.

21 apr. 2016, 13:37

Proiectul de schimbare a uniformelor companiei nationale TAROM a venit firesc  din nevoia de a reprezenta corect imaginea de astazi a companiei si a fost construit in jurul valorilor companiei: traditie, eleganta, siguranta.

Noul design are semnatura lui Catalin Botezatu.
„Ne-am dorit ca noile modele sa pastreze cromatica traditionala a brandului TAROM, intr-o nota mai proaspata si mai eleganta, adaptata cerintelor pasagerilor si tendintelor acestei industrii aflata intr-o permanenta evolutie. In acest scop, noile uniforme, readuc in prim plan rochia si capa elemente definitorii ale elegantei feminine. Uniformele de vara au, de asemenea, ca element de noutate, sacoul cu maneca trei sferturi pentru fete. Realizate in mare parte din materiale naturale si care corespund normelor de siguranta si calitate, uniformele au fost create atat pentru a asigura un confort optim celor ce le imbraca dar si pentru a reprezenta cu distinctie si eleganta imaginea companiei”, se arata in comunicatul emis de TAROM.

Uniforma personalului navigant si serviciile oferite la bord pasagerilor, sunt doua elemente care completeaza imaginea unei companiei aeriene.

Compania TAROM este recunoscuta pentru serviciile sale si pentru calitatea meniului de la bord. Noile meniuri au fost schimbate avand la baza si sugestiile pasagerilor nostri. Bugetul este acelasi insa s-au folosit alte retele, mai  gustoase si cu alta compozitie decat cele de pana acum. La clasa Business se ofera in continuare peste, in meniuri  mai diversificate (somon grill, salata de creveti) si ca noutate am introdus carnea de vita.

Pe cursele interne am introdus sandwich-uri generoase, in patru  rotatii saptamanale.

TAROM ofera in continuare, pe langa meniurile selectionate, toate meniurile speciale standard IATA: vegetarian, kosher, fara lactoza, fara sare, grasime redusa, hindu, meniu pentru copii si bebelusi, lacto vegetarian, fara gluten.