Tarot 2022. Ce prevăd cărţile de tarot pentru anul în curs. Tarotologul Amos: „Omul ar putea intra într-o zonă de necunoscut care îl va transforma pentru totdeauna. Religia va pierde teren”

Tarotologul Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, spune că anul 2022 se află sub energia cifrei şase, o energie care aduce cu sine alegere. Oamenii vor fi puşi frecvent în faţa situaţiilor în care vor fi nevoiţi să aleagă.

04 ian. 2022, 17:00
Tarot 2022. Ce prevăd cărţile de tarot pentru anul în curs. Tarotologul Amos: „Omul ar putea intra într-o zonă de necunoscut care îl va transforma pentru totdeauna. Religia va pierde teren”

Tarot 2022. Tarotologul menţionează că anul în care tocmai am intrat face parte din prima etapă reală de dezvoltare spirituală a umanității. Amos precizează, totodată, pentru site-ul astrosens.ro, că şi în 2022 mulţi dintre noi vor cădea pradă conspiraţiilor.

Energia lui va fi 6, ceea ce semnifică alegere, opțiune. Va există o selecție naturală a tot ceea ce am crezut că este adevărat dar de fapt nu este, se va face o triere a informațiilor primite, dar și a credințelor noastre. Omul va trebui să aleagă între a rămâne în zona de confort sau de a intra intr-un necunoscut ce îl poate transforma pentru totodeauna (lecția depășirii fricilor).

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 cu Adrian Bunea: „Un an mult mai bun decât 2021, în care ne vom bucura de intervale mari de timp cu tranzite benefice, în timp ce intervalele nefavorabile vor fi mult mai scurte”

Anul 2022 rămâne totuși în zona conspirațiilor de tot felul, vor fi articole și zvonuri de tot felul, oamenii vor considera că sunt mințiți, trădați, duși cu zăhărelul de către Guvern pentru interesele proprii, vor fi în continuare suspicioși cu privire la modul de acțiune și la legile create de către stat. Este indicat să fim informați înainte de a specula orice altă teorie. Așadar vor fi activități ostile în ceea ce privește modul de gestionare al situației pandemice„, precizează reputatul specialist.

Tarot 2022. Copiii Indigo vor schimba mentalitatea oamenilor

Tarotologul este de părere că un rol esenţial în schimbarea mentalităţilor oamneilor îl vor avea copiii Indigo. Aceşti copii sunt consideraţi salvatorii umanităţii. Cel mai adesea, ei primesc de la psihiatri sau psihologi diagnosticul ADHD sau ADD.

În 2022, se schimbă însă modul în care percepem angajamentele și capacitatea de a oferi celorlalți. Realizăm că este nevoie de sprijin și de iubire pentru a putea depăși situația, așa că mulți oameni se vor orienta către activități independente și umanitare. Vor dori să facă ceva original și chiar dacă legislația nu ajută, ei vor să își depășească condiția și să demonstreze că se poate și la noi.

Copiii Indigo vor avea un rol foarte important în 2022, ei vor fi cei care vor munci mult la schimbarea mentalităților și a modului în care ne raportăm la Univers și Mama Natură. Ei sunt gata să își ocupe rolul de lideri și să ne conducă spre iluminare. Începe de fapt un proces lung și transformator. Vor fi dezvăluite informații concrete despre alte universuri și poate chiar despre existența unor vechi civilizații de pe alte planete. Este anul acceptării acestor realități„, completează specialistul.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

„Religia va pierde teren”

Tarotologul Amos este de părere că, în acest an, lumea va fi mult mai deschisă la informaţiile ezoterice, în timp ce religia va pierde teren.

Umanitatea se deschide către un nou capitol unde informația ezoterică va fi din abundență și își va spune cuvântul, iar religia va pierde teren în fața acesteia.

De asemenea este un an karmic pentru mulți dintre noi, asta înseamnă relații cu scop constructiv, transformator și eliberator. Calitatea câștigă în fața cantității.

Ce este important de menționat este că oamenii deja simt aceste schimbări și sunt prevăzători, sunt într-un fel pregătiți pentru ceea ce va urma. Conștiința îi îndrumă în această direcție.

Trăim vremuri ce vor intra în istorie așa că, deși sunt greu de suportat, ele trebuie să se întâmple pentru trezirea speciei umane.

Românii vor fi foarte calculați, mai responsabili și își vor examina în detaliu acțiunile și riscurile la care se supun înainte de a lua orice decizie. Ne putem aștepta la un progres economic datorită acestui aspect„, conchide specialistul.


loading...
Partenerii noștri