TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile

Acest aranjament de cărți abordează aspecte legate de energia ta curentă, de situația cu ce te confrunți, obstacolele din calea ta, cum să mergi mai departe și o lecție pe care o poți învăța din această experiență.

24 sept. 2023, 19:11
TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile

TAROTUL toamnei 2023. Cărțile de tarot au fost folosite de-a lungul timpului pentru a facilita conexiunea cu mesajele divine. Acestea se împart în două categorii principale: Arcana Majoră, care conține 22 de cărți, și Arcana Minoră, care constă din 56 de cărți. Împreună, cele 78 de cărți au rolul de a dezvălui adevăruri divine. Cărțile din Arcana Majoră nu sunt asociate cu nicio culoare specifică și transmit semnificații mai profunde legate de aspectele cotidiene ale vieții. Aceste cărți ascund în ele marile lecții, schimbările majore și dezvoltarea spirituală autentică a umanității.

Iată ce mesaje au pregătite cărțile de tarot pentru zodii, pentru toamna 2023.
Acest aranjament de cărți abordează aspecte legate de energia ta curentă, de situația cu ce te confrunți, obstacolele din calea ta, cum să mergi mai departe și o lecție pe care o poți învăța din această experiență.

TAROTUL toamnei 2023. BALANȚĂ
Asul de spade

Asul de spade aduce o descoperire. S-ar putea să înțelegi stilurile tale de relaționare (amoroase sau platonice) cu o claritate nouă. Această realizare ar putea cere schimbări, permițându-ți să rupi tipare nesănătoase și să te desprinzi de persoanele care nu mai sunt potrivite pentru tine. Energiea acestei cărți te va ajuta în comunicarea clară și rezolvarea problemelor cu concentrare. Dacă ești într-o relație sănătoasă, așteaptă-te să avansezi constant.

Horoscop Mihai Voropchievici 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Sezonul talerelor de foc, cine merge pe gheaţă subţire toată săptămâna

SCORPION
8 de spade

Cartea recunoaște că înțelegerea nevoilor tale este uneori mult mai ușoară decât să le hrănești efectiv. Ai putea să te simți într-un fel de limbo. Cu toate acestea, a fi blocat este doar o iluzie. Ești liber să progresezi și să crești, dar mai întâi trebuie să confrunți convingerile și sentimentele care te țin pe loc, fără judecată. Rușinea te menține stagnant. Aceasta este o oportunitate de a practica acceptarea de sine radicală.

TAROTUL toamnei 2023. SĂGETĂTOR
Luna

Luna este o carte a emoțiilor, subconștientului și chiar a trezirilor psihice. Această carte te invită să te examinezi pe tine însuți: care sunt convingerile adânc înrădăcinate pe care le ai despre dragoste, relații, valoarea ta și altele, care ar putea necesita o nouă perspectivă? Când această carte apare ca un obstacol, sugerează că ai putea reprima unele temeri sau idei importante care trebuie să iasă la suprafață. Cu intuiție, probabil deja știi unde trebuie să arunci lumina în inima ta.

Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

TAROTUL toamnei 2023. CAPRICORN
Regina de cupe

Abordează această explorare emoțională în mod treptat – nu este nevoie să săriți în apă cap înainte. Regina de cupe are o energie iubitoare, jucaușă, expresivă și intuitivă, așa că te poți baza pe aceasta. Când apar probleme, tratează-te cu compasiune și curiozitate. Împinge-te să accepți sentimentele tale, indiferent care ar fi ele. Indiferent de statutul tău romantic, abordează aceeași abordare în comunicarea ta cu ceilalți (acolo unde este potrivit). Aceasta creează un mediu de susținere pentru creștere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.