„Ţarul” Radu Mazăre a defilat pentru Cătălin Botezatu VIDEO

Festivalul Summer Fashion de la Mamaia s-a încheiat, sâmbătă seară, după trei săptămâni. Primarul Constanţei, Radu Mazăre a suprins din nou publicul.

RomaniaTV.net
19 aug. 2012, 06:36
„Ţarul” Radu Mazăre a defilat pentru Cătălin Botezatu VIDEO

Radu Mazăre a defilat pe podiumul de modă îmbrăcat în ţar, în ultima seară a Festivalului Summer Fashion. Creaţia purtată de primarul Constanţei îi aparţine designerului Cătălin Botezatu, care a prezentat colecţia haute-couture „Ţarina”.

„Este o colecţie haute-coture care a strâns 10.000 de persoane la Viena, la Palatul Regal. A fost prezentată şi la Summer Festival şi a fost văzută în peste 200 de ţări în această seară. Iată ca Mamaia devine pentru o seară capitala modei internaţionale”, a spus Cătălin Botezatu.

Costumul purtat de primar a impresionat şi de această dată. „Este un costum de ţar din secolul 16… 15… 17”, a spus Radu Mazăre, care a avut ca accesoriu un sceptru. „Dacă vă spun de unde e, vă pică microfonul”, le-a spus Mazăre jurnaliştilor, după care a continuat: „De la Înalt Prea Sfinţia sa Tomitanul. Nu e inscripţionat cu modele religioase, că nu am vrut să iasă cine ştie ce scandal”.

După ce în săptămânile trecute s-a costumat în spartan, samurai sau sultan, pentru săptămâna viitoare, Radu Mazăre a pregătit o altă surpriză vestimentară, la Carnavalul în care va premia cluburile de pe litoral.