Tarzan şi Dădaca sunt români. Vezi ce vedete de la Hollywood au origini româneşti GALERIE FOTO

Cine nu ştie strigătul specific lui Tarzan? Sau vocea stridentă, dar totuşi inconfundabilă a dădacei Fran? Puţini ştiu însă că cei care au dat viaţă personajelor au origini româneşti. La fel ca multe alte celebrităţi de la Hollywood.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 12:58

Actori şi actriţe celebre de la Hollywood au rădăcini în România, cum ar fi Natalie Portman, Winona Ryder sau Dustin Hoffman. De asemenea, una dintre cele mai celebre fotografe ale lumii, Anne Leibovitz, are origini româneşti pe linie paternă.

Johnny Weissmuller, primul actor care i-a dat viaţă lui Tarzan şi care i-a şi imprimat specificul strigăt de alertă, are şi el origini româneşti, fiind născut într-o suburbie a Timişoarei, în 1904, când Banatul era încă sub Imperiul Austro-ungar

Totodată, Lauren Bacall, una dintre cele mai frumoase actriţe din istoria Hollywood-ului, este de origine română pe linie maternă, în timp ce Bella Lugosi, care l-a jucat pe Contele Dracula atât pe Broadway, cât şi în primul film care i-a prezentat legenda, este născut la Lugoj.