Tată criminal: Şi-a ucis în bătaie fetiţa de numai 4 ani, iar apoi a căutat asta pe Google

Carl Wheatley, un tată de 31 de ani, din Marea Britanie, a obţinut custodia fetiţei sale, Alexa-Marie Quinn, de numai patru ani. Bărbatul însă şi-a bătut sistematic fiica, până când a omorât-o.

RomaniaTV.net
17 mai 2015, 12:56
Tată criminal: Şi-a ucis în bătaie fetiţa de numai 4 ani, iar apoi a căutat asta pe Google

Carl Wheatle şi-a bătut sistematic fiica de numai patru ani, timp de mai multe săptămâni, după ce obţinuse custodia copilului în luna martie.

Alexa-Marie era deseori victima reacţiilor furibunde ale tatălui ei. Acesta o ataca cu sălbăticie, lovind-o puternic şi provocându-i răni. Până să ajungă în custodia lui, fetiţa stătuse în familia fostei soţii, unde fusese un copil fericit, scrie mirror.co.uk.

Carl s-a zbătut să obţină custodia copilei nu atât de dragul ei, cât pentru faptul că, o dată cu ea, obţinea şi o locuinţă şi 1.700 de lire sterline de la stat.

Citeşte şi Descoperire TERIBILĂ. Cadavrul unui nou-născut, găsit la groapa de gunoi. Declaraţie ULUITOARE a mamei

Fetiţa era bătută de tatăl ei aproape zilnic şi nu putea să se apere de furiile lui în niciun fel. Într-o zi, el a lovit-o cu atâta putere, încât fetiţa a rămas fără suflare. Când a văzut-o aşa, bărbatul nu a chemat ambulanţa în primele momente, ci s-a repezit pe Internet să afle „cu ce fel de lipici se poate lipi un dinte rupt” şi „prin ce metode se pot reduce umflăturile”.

Criminaliştii au descoperit 66 de traumatisme pe corpul copilului şi doi dinţi scoşi prin lovire. Bărbatul a fost condamnat pentru omucidere. El şi-a recunoscut crima şi a spus că şi-a pierdut controlul.