Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit definitiv România. Mesaj de Paşte cu totul original transmis de acesta

Tataee, pe numele său real Vlad Irimia (41 de ani), s-a mutat definitiv în Spania, împreună cu familia, din iulie 2017. El s-a adaptat la viaţa de acolo şi îi merge foarte bine.

12 apr. 2018, 18:10
Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit definitiv România. Mesaj de Paşte cu totul original transmis de acesta

Veteranul hip-hop-ului românesc și-a îndeplinit visul de a locui pe meleagurile iberice și postează des imagini din locul în care s-a mutat.

Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate„, și-a anunțat Tataee prietenii virtuali. „Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă„, a scris Tataee la una dintre fotografiile pe care le-a postat din Barcelona.

Întrebat de amicii săi virtuali când are de gând să se mai întoarcă în România, Vlad Irimia le-a spus sincer că o va face „de câte ori va fi nevoie”.

O să iau în considerare acceptarea unui premiu pentru întreaga carieră în prima zi după ce am murit, poate voi realiza cel mai epic ***** în ultima zi din viața mea„, a scris Tataee de la B.U.G Mafia în cea mai recentă postare a sa.