Tatăl Alexandrei: „Sufletul îmi spune că trăieşte”. Cumpănaşu: „Nepoata mea a fost răpită şi violată” VIDEO

Părinţii Alexandrei şi criminalul Gheorghe Dincă au fost în aceeaşi clădire, pentru câteva ore, când au fost audiaţi la Poliţia din Caracal! Mama şi tatăl Alexandrei au fost întrebaţi de procurori dacă vor să se constituie parte civilă în proces, ei au refuzat categoric acest lucru. Tatăl Alexandrei nu şi-a pierdut speranţa.

09 aug. 2019, 06:18
Tatăl Alexandrei: „Sufletul îmi spune că trăieşte”. Cumpănaşu: „Nepoata mea a fost răpită şi violată” VIDEO

„M-am simtit neputincios pentru ca eu am participat la cautari. Nu am putut sa o salvez pentru ca nu ne-am dus pe Craiovei si nu pe Decebal, asta o sa-mi reprosez tot timpul. Plecase la meditatii, pe urma sa auzim ca se intalnea cu prietenul si nu a ajuns … Ce au gasit anchetatorii? In afara de ce ne-a aratat, lantisorul si inelele, in rest nimic si un cercel, cercelul pe bancheta? Asa au spus. In butoi doua inele si lantisorul cand au gasit oasele …e foarte greu…speram sa fie, sa vina acum , dar nu stiu .. sufletul imi spune ca traieste … tot timpul am sa cred asa ceva”, a declarat tatăl Alexandreo Măceşanu la Kanal D.

 

Şi Alexandru Cumpănașu are dubii: S-a greșit în foarte multe locuri. Numai greșeli am văzut. Ultima informație pe care am aflat-o: șeful Poliției Olt a raportat la București că este o plecare voluntară de acasă, joi, la 18.50 (joi, 25 iulie, n.r.). Până atunci, Alexandra Măceșanu sunase de trei ori la 112.

Joi, la ora 10:30, a fost primit un apel de pe numărul criminalului. Criminalului i-a spus mamei Alexandrei că fata pleacă în Marea Britanie să facă bani. Polițistul care era lângă mama fetei nu a dat numărul în urmărire.

Eu nu cred că a murit nepoata mea. A fost răpită și violată.

Miercuri, cu o zi înainte, Alexandra a ieșit la ocazie și a fost luată de criminal. Până joi, la ora 11.00, dispariția fetei a fost reclamată de părinți.

Joi, după telefonul de la 10.30, încep căutările în zonă. Au început să caute prin tot orașul. O căutau pe Alexandra pe baza informațiilor date de Remus Rădoi. 

E un lucru corect că cei de la Parchet au decis ca avocații să nu mai dea informații din dosarul crimelor. Azi s-a spus că s-au găsit niște oase, nu este adevărat. În goana după informații, unii mai și greșesc.Procurorii ar trebui să comunice de două ori pe zi, în conferințe de presă.