Tatăl Andreei Marin, vinovat pentru moartea mamei ei. Detalii neştiute despre tragedia din viaţa vedetei

În vara lui 1984, Andreea Marin îşi pierdea mama într-un teribil accident rutier, petrecut pe drumul de întoarcere de la mare al familiei. Deşi s-a crezut mereu că un autovehicul scăpat de sub control a intrat în Dacia condusă de tatăl ei, câteva documente contrazic acest lucru.
Romania TV
25 nov. 2013, 09:38
Tatăl Andreei Marin, vinovat pentru moartea mamei ei. Detalii neştiute despre tragedia din viaţa vedetei

Andreea Marin a povestit cu ceva timp în urmă despre condiţiile tragice în care a murit mama ei, în vara anului 1984. Atunci, ea a dat de înţeles că accidentul a fost provocat de un bolid scăpat de sub control, care ar fi intrat în maşina familiei, în care se aflau parintii Dan si Violeta Marin, Andreea (9 ani) şi Cristina, sora ei (4 ani).

„Ca în fiecare vara, vacanţa la mare. Plecam, parca grabiti de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, ca intotdeauna, in masina noastra e veselie. Ploua usor sacadat, apoi totul se intuneca. Nu zaresti nimic la un metru in fata. O fractiune de secunda, atat…e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, in crampeiul acela de viata am timp sa urmaresc fisura lunetei in ritm infernal. Sticla se transforma in cioburi infime…mama se arunca deasupra noastra cu un ultim gest de protectie si dragoste fara de margini. Bolidul loveste puternic si socul inseamna pentru ea o rasucire brusca, iar ceva ii strapunge inima. Se pravale si buzele-i intredeschise cauta aer, corpul meu e incatusat, jumatate in bolid, jumatate in epava noastra. Ies dintre fiare, eu si tata suntem mai putin raniti. Ploaia sterge lacrimi, spala rochia rosie a mamei, inabusa durerea cumplita a puiului mic de langa mine. Mama, inger cazut, se stinge in bratele mele pana sa ajungem la spital”, rememora Andreea momentele dramatice de atunci.

Potrivit wowbiz.ro, informaţii judicare dovedesc însă faptul că vina în cazul accidentului produs pe 9 iulie 1984, pe raza judeţului Brăila, o poartă Dan Marin, tatăl Andreei. Parchetul şi Judecătoria de pe lângă Tribunalul Brăila au confirmat faptul că tatăl Zânei este cel care a provocat accidentul, aşa cum se observă şi din adresele lor.

 

Vezi şi: Andreea Marin, îndrăgostită LULEA. Uite ce versuri i-a dedicat iubitului

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Obligatoriu pentru asociațiile de proprietari. Toți administratorii de bloc sunt obligați
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Românii nu vor să audă de aceste mașini. Nu le-ar conduce nici gratis
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'