Tatăl Aurei Ion, dezamăgit de anchetă: Nu ne interesează cine a fost la manşă, cele 6 ore sunt importante

Publicat: Vineri, 14 Martie 2014 10:52 // Actualizat: Vineri, 14 Martie 2014 11:32 // Sursa: romaniatv.net

Familia Aurei Ion, tânăra care şi-a pierdut viaţa în tragedia aviatică din munţii Apuseni a dat de pomană hainele toate fetei. De asemenea, potrivit România TV, în localitatea în care s-a născut Aura a fost ridicată o piatră comemorativă pe care este scris un mesaj sfâşietor.

Familia Aurei Ion a strâns hainele fetei în câteva geamantane, le-a sfinţit, apoi le-a dat de pomană câtorva prietene de la Merişani ale tinerei. Tot în localitatea în care Aura s-a născut, la iniţiativa parohiei, a fost ridicată şi o piatră comemorativă, pe care au fost scrise câteva versuri emoţionante.

Citeşte şi Medicul Radu Zamfir o visează în fiecare noapte pe Aurelia Ion

"Priveşti pierdută cerul ce te-aşteaptă să-l treci în zbor, copilă / Piatra de hotar e noapte, frig, şi lacrima-ţi îngheaţă / Când brazii fraţi cruguri-ţi deschid / Şi îngeri de lumină în ariăpi de cuprind", scrie pe această piatră.

Citeşte şi Veste CUTREMURĂTOARE pentru copilotul lui Adrian Iovan, după accidentul aviatic din Apuseni

Valentin Ion, tatăl Aurei, a intrat vineri în direct la România TV, subliniind: "Când păţeşti aşa ceva rămâi marcat pe viaţă". Referitor la cursul anchetei care se află în derulare, cu privire la circumstanţele în care fiica sa şi-a pierdut viaţa, el a spus: "Pe noi ne interesează acele 6 ore, nu cine a fost la manşă, este irelevant! Cele 6 ore... De ce nu s-au dat coordonatele exacte, acolo sunt vinovaţii, în niciun caz dacă a fost Iovan sau celălalt pilot! Cele 6 ore sunt importante".

Citeşte şi Doctorul Sorin Ianceu, şocat de ipoteza lansată de procurori "Nu puteam să-i facem asta lui Adrian Iovan"

Potrivit România TV, nici pilotul Adrian Iovan nu a fost uitat de oamenii din Otopeni, iar strada pe care acesta locuia îi va purta numele.

Citeşte şi Tragedia din Apuseni. Descoperire NĂUCITOARE la locul accidentului, la parastasul lui Adrian Iovan VIDEO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 mar 15:29
...Părinţii Aurei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni vor despăgubiri materiale de la cei ce vor fi găsiţi vinovaţi de tragedie. Ei s-au constituit...
18 mar 11:07
...fără acordul comandantului, iar dacă a făcut acest lucru, atunci ea a încălcat consemnul. Citeşte şi Tatăl Aurei Ion, dezamăgit de anchetă: Nu ne interesează cine a fost la manşă, cele 6 ore sunt importante Anchetatorii militari merg pe mai...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H