Tatăl băieţelului din Braşov, internat cu tăieturi pe tot corpul, a fost reţinut

Tatăl băieţelului de 6 ani care a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Braşov, având tăieturi la cap şi pe tot corpul, a fost reţinut de poliţişti după ce s-a stabilit că acesta l-a agresat pe copil.

RomaniaTV.net
18 iun. 2013, 12:12
Tatăl băieţelului din Braşov, internat cu tăieturi pe tot corpul, a fost reţinut

Poliţiştii au stabilit că băieţelul a fost victima unei agresiuni, în curtea casei unde locuieşte, în cartierul Gârcini din Săcele, iar suspect în acest caz este tatăl său, în vârstă de 36 ani, care a fost reţinut pentru vătămare corporală, iar marţi va fi dus la Parchetul Judecătoriei Braşov, potrivit Mediafax.

Potrivit medicilor, băieţelul are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale.

Un băieţel în vârstă de 6 ani din Săcele a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Copii Braşov, în noaptea de vineri spre sâmbătă, având un traumatism cranio-cerebral şi tăieturi pe tot corpul.

Mama copilului a declarat că s-a despărţit de tatăl acestuia după 14 ani, din cauza comportamentului violent al bărbatului. Femeia spunea că l-a părăsit pe bărbat şi s-a mutat în chirie, tot în Săcele, iar pe băiat îl ţineau cu rândul. Vineri noapte, copilul a stat cu tatăl său şi cu familia acestuia, fiind implicat într-un scandal izbucnit între tată şi bunici.

Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) au declanşat o anchetă în acest caz.