Tatăl care şi-a bătut cu BESTIALITATE bebeluşul a fost arestat

Bărbatul din Timişoara care şi-a snopit în bătaie copilul de doar şase săptămâni a primit, luni, mandat de arestare preventivă. Bebeluşul său va avea nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul, care face parte din biserica penticostală, a declarat că l-a bătut pe micuţ pentru că plângea.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 06:27
Tatăl care şi-a bătut cu BESTIALITATE bebeluşul a fost arestat

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, la data de 12 martie 2012, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Alexandru Andreca (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului. Totodată, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a acestuia, cerere admisă de magistraţii Judecătoriei Timişoara, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru 29 zile”, se arată într-unj comunicat al Ministerul Public.

Potrivit procurorilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul şi-a lovit fiul în vârstă de numai şase săptămâni cu palmele peste faţă, cu pumnul în zona abdominală şi în spate, după care l-a tras cu putere de braţul drept, provocându-i sugarului o fractură deschisă de umăr.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Familia bărbatului spune că cei doi soţi se înţelegeau bine. „Nu e adevărat, copilul meu e foarte cuminte şi e pocăit”, a declarat mama agresorului.

” Ei i-a zis să aibă grijă… nu ştiu dacă el e de vină cu ceva”, a mai spus şi mătuşa bărbatului.

Copilul a suferit multiple traumatisme şi a fost operat. Pentru a se recupera, medicii îl vor ţine sub observaţie mai bine de o lună.

„Este internat cu un traumatism cranian, unul toracic, toate sunt constatate de colegii de la medicină legală”, a declarat Călin Popoiu, medic spitalul clinic pentru copii.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta.
Atât poliţia, cât şi protecţia copilului au demarat deja anchete în acest caz.

„Este un cuplu tânăr, căsătorit de un an, mama susţine că este un copil pe care amândoi şi l-au dorit, este singurul copil al familiei, nici ea nu ştie cum s-a ajuns la această situaţie”, a precizat Smaranda Marcu, purtător de cuvânt DGASPC Timiş.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de închisoare.

Citeşte şi Bebeluş de 6 săptămâni bătut cu BESTIALITATE de propriul tată. Bărbatul a fost reţinut