Tatăl care şi-a înjunghiat gemenele de doar 2 luni a fost arestat. Declaraţiile cutremurătoare ale bărbatului: „Am avut mintea întunecată”

Bărbatul care şi-a înjunghiat gemenele de doar 2 luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta spune că era stresat şi că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat. Una dintre fetițe a murit imediat după atac, iar cealaltă a ajuns în stare critică la spital.

08 nov. 2021, 09:14
Tatăl care şi-a înjunghiat gemenele de doar 2 luni a fost arestat. Declaraţiile cutremurătoare ale bărbatului: „Am avut mintea întunecată”

Tatăl care şi-a înjunghiat gemenele de doar 2 luni a fost arestat preventiv. Bărbatul din Roman le-a spus anchetatorilor că îşi amintește când le-a agresat pe fetiţe, preizând că era stresat din cauza problemelor de familie şi de la serviciu.

Tatăl care şi-a înjunghiat gemenele de doar 2 luni, arestat. Caz şocant în Neamţ

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Roman, este acuzat că şi-a înjunghiat fetiţele în vârstă de doar două luni. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 6 noiembrie, într-un apartament din Roman, judeţul Neam. Bărbatul s-ar fi enervat în momentul în care cele două gemene ar fi început să plângă şi a început să-şi atace familia. Prima pe care a vrut să se răzbune a fost soţia sa, care dormea lângă una dintre fetiţe. Din fericire, femeia a reuşit să scape din mâinile soţului său şi împreună cu fiul de 9 ani a fugit la vecini pentru a cere ajutor.

Citeşte şi Apar detalii cutremurătoare despre cazul bărbatului care şi-a înjunghiat gemenele: „Era plină de sânge şi era în pijamale”

Bărbatul le-a înjunghiat apoi pe cele două gemene de doar două luni. Una dintre fetiţe a murit, iar cealaltă a ajuns în stare critică la spital.

Alina Belu, managerul Spitalului de Pediatrie Iași, a declarat că fetița a fost operată iar în acest moment aceasta se află în stare stabilă, dar cu prognostic rezervat pentru că șocul traumatic a fost sever.

Riscurile cele mai mari sunt legate de tot ce înseamnă funcționalitatea organelor interne care au fost lezate, capsula hepatică și intestinul, spune Alina Belu.

Fetița este încă în sala de operație, reechilibrată hemodinamic, și cel mai probabil va rămâne ventilată mecanic până i se va ameliora starea. Mama fetițelor este în CPU, sub supraveghere. Femeia are 34 de ani, iar leziunile nu îi pun viața în pericol.

După ce şi-a atacat soţia şi şi-a înjunghiat gemenele, bărbatul în vârstă de 40 de ani a încercat să se sinucidă. Acesta şi-a provocat, însă, doar nişte răni superficiale.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a recunoscut că şi-a atacat soţia, însă spune că nu-şi aminteşte nimic legat momentul în care le-a înjunghiar pe cele două fetiţe.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani este arestat pentru 30 de zile.

„Agresorul a fost audiat. A recunoscut săvârșirea faptelor declarând nuanțat modalitatea în care s-a derulat evenimentul. El a declarat că „mintea i-a fost întunecată”. Asupra lui s-au acumulat mai multe presiuni psihice generate de soţie, soacră şi cumnată, precum şi probleme legate de serviciu”, a spus Ianuş Marius Emil, purtător de cuvânt Parchetul Neamţ, potrivit antena3. 

Citeşte şi Crimă cumplită în Neamţ! Şi-a înjunghiat fetiţele gemene după o ceartă cu soţia. „Îmi pare rău că n-a fost și soacra aici”