Tatăl copiilor otrăviţi de străbunică s-a spânzurat

Lucian Slujitoru, în vârstă de 29 de ani, tatăl celor doi copii otrăviţi, din greşeală, cu soluție pentru purici în toamna anului trecut de străbunica lor, şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit de un vecin într-o magazie.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 10:20
Tatăl copiilor otrăviţi de străbunică s-a spânzurat

Bărbatul nu a putut să treacă peste drama din familia sa şi a decis să îşi pună capăt zilelor, informează observatorcl.info. În data de 8 martie, Lucian Slujitoru, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit, de un vecin, spânzurat într-o magazie din gospodărie.

În octombrie anul trecut, comuna Unirea a fost zguduită de drama familiei Slujitoru. Străbunica, în vârstă de 84 de ani, a încurcat sticla cu sirop de tuse cu cea în care se afla soluția pentru purici. Astfel, cei doi copii ai familiei Slujitoru, Robert în vârstă de 5 ani, şi surioara lui mai mică, Andra-Mihaela, de 3 ani, au fost otrăviţi din greşeală. Fetiţa a murit la câteva zile de la incident, însă fratele său a avut puterea să reziste.

Deşi doza de otravă pe care a înghiţit-o ar fi fost mortală şi pentru un adult, băiatul îşi simte mâinile şi picioarele, înţelege tot ce se întâmplă în jurul său, dar nu poate comunica, deoarece i-au fost afectate corzile vocale.