Tatăl Denisei Manelista este sfâșiat de durere. Cum a reacționat când a aflat despre sosia de pe Tik Tok a fiicei sale moarte: „Vreau să trăiesc doar cu memoria ei”

Luna aceasta se împlinesc șase ani de la moartea Denisei Manelista, dar timpul nu a putut alunga durerea din sufletele părinților vedetei plecată prea devreme dintre noi.

18 iul. 2023, 14:54
Tatăl Denisei Manelista este sfâșiat de durere. Cum a reacționat când a aflat despre sosia de pe Tik Tok a fiicei sale moarte: „Vreau să trăiesc doar cu memoria ei”
Tatăl Denisei refuză să o cunoască pe sosia fiicei sale

Pe 23 iulie, se împlinesc șase ani de la moartea Denisei. Pe Tik Tok, a apărut o anume Mariana care seamănă izbitor cu regretata artistă, însă tatăl acesteia refuză să o cunoască personal pe sosia fiicei sale.

„E altcineva, nu fiica mea, chiar dacă seamănă foarte bine cu Denisa”, a declarat tatăl Denisei, Emilian Răducu, pentru impact.ro.

Denisa Răducu a murit în ziua de 23 iulie 2017 , la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, la doar 27 de ani.

Citește și: Denisa Manelista ar fi împlinit astăzi 33 de ani. Sora cântăreței este distrusă de durere: ”Sufletul îmi e bucăți”

Chiar dacă îi este foarte dor de ea, tatăl Denisei refuză să o vadă pe Mariana, care a șocat internauții prin asemănarea izbitoare cu artista.

„Nu mă ocup cu Internetul, poate că acea fată seamănă cu Denisa, am mai auzit. Credeți-mă însă că sunt lucruri legate de fiica mea care îmi creează o stare dureroasă, vreau să trăiesc doar cu memoria ei, așa cum o știu eu, în amintirea mea. Nu sunt tentat să o văd pe fata aceasta, să o cunosc personal sau să o îmbrățișez. E altcineva, nu fiica mea, chiar dacă seamănă foarte bine cu Denisa”, a declarat tatăl artistei, pentru sursa citată.

Mariana, sosia Denisei Manelista, seamănă foarte bine cu aceasta și postează zilnic pe contul ei de Tik Tok filmulețe, bucurându-se de popularitate.

Citește și: Cum îi apare în vis Denisa Manelista tatălui ei. Dezvăluiri cutremurătoare la cinci ani de la moartea artistei: „Am rămas cu necazul și cu suferința!”

Urmăritorii de pe platforma online i-au transmis mai multe mesaje în care o încurajează să se întâlnească cu familia Denisei.

„De ce nu treci pe la familia Denisei? Cu siguranță le-ai alina dorul de Denisa”/ „Semeni teribil cu Denisa, cântă manele și tu, poate faci carieră! Mult succes!”/„Doamne, cât de mult semeni cu Denisa!!! Sunteți rude?”/Denisa a murit sau am avut halucinații în trecut? Totuși, seamănă foarte bine cu ea”.