Denisa Manelista ar fi împlinit astăzi 33 de ani. Sora cântăreței este distrusă de durere: ”Sufletul îmi e bucăți”

Denisa Manelista, pe numele său real Denisa Răducu, a lăsat în urmă o durere imensă atunci când a murit, după ce a fost învinsă de o boală necruțătoare. Astăzi cântăreața ar fi împlinit 33 de ani.

13 dec. 2022, 15:21
Denisa Manelista ar fi împlinit astăzi 33 de ani. Sora cântăreței este distrusă de durere: ”Sufletul îmi e bucăți”

Denisa Manelista a fost extrem de iubită de public. Sora cântăreței este împietrită de durere și chiar dacă au trecut cinci ani de la moartea artistei, aceasta nu își poate reveni.

Denisa Manelista ar fi împlinit astăzi 33 de ani. Sora cântăreței este distrusă de durere:”Sufletul îmi e bucăți”

Astăzi Denisa ar fi împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani, doar că viața avea alte planuri cu ea. O boală necruțătoare a pus stăpânire pe ea. A luptat și a făcut tot posibilul să învingă, însă în 2017 o veste avea să cutremure industria muzicală românească: Denisa Răducu s-a stins din viață. Adelina, sora cântăreței o poartă în gând clipă de clipă și nu își poate stăpâni lacrimile.

”Acum plâng și iar plâng, atât mi-a mai rămas de făcut. În alți ani, înainte ca Denisa să se ducă, ne distram de minune. Eram prima care o suna, dacă nu era acasă, și stăteam cu orele la telefon. Și acum îmi vine să o sun, dar… Mi-ar fi plăcut să ajung în România, dar este foarte dificil în această perioadă. Măcar să stau lângă mama, să ne consolăm puțin. Să aprindem împreună o lumânare pentru Denisa”, a mai spus Adelina, pentru FANATIK.

Cuvinte nu există să descrie durerea din sufletul Adelinei. Pierderea surorii sale nu i-a lăsat în suflet un gol imens. Un gol ce nu-l va putea nimeni niciodată înlocui.

Citește și : Ce s-a întâmplat cu vila din Ştefăneşti-Vâlcea a Denisei Răducu. Regretata artistă nu a apucat să o vadă terminată

”Lacrimi nu mai am, iar sufletul mi-e bucăți. Am plâns fără încetare, acum plâng fără să mai vărs lacrimi. Vorbeam zilele trecute, cu soțul, cu fiicele noastre despre Denisa. Ei știu că, în perioada asta, sunt mai dificilă. Acum, și vara, în ziua în care a murit.Dar nu există zi în care să nu mă gândesc la ea. Mă tot întreb ce ar fi zis când fac eu ceva, ce ar fi zis când i-aș povesti despre copii… Cum ar fi fost ea acum, dacă ar fi avut o fetiță, să îi pună numele Adelina, așa cum am botezat-o eu pe cea mare, pe Denisa…”,  mai spune Adelina pentru sursa menționată anterior.

Citește și : Roxana Dobriţoiu, singură şi disponibilă. Nepoata lui Adi de la Vâlcea şi-a coborât standardele: „Poate să mă şi înşele atât timp cât nu aflu şi să mă respecte”

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017 în urma unei boli necruțătoare, mai exact cancer agresiv la ficat. Mama artistei și sora au fost cele care au vegheat-o până în ultima clipă.

”Chiar și când îmi amintesc de momentele fericite alături de Denisa, în majoritatea timpului când mă gândesc la ea simt că sufletul nu mai mi-e întreg. Noi, ca surori, nu ne-am certat niciodată, ne-am iubit. O spun sincer, o iubesc și acum și, normal, sufăr când îmi dau seama că nu mai pot pune mâna pe telefon și să o aud vorbind. Dar, din păcate, nu se poate. (…)Știam că va muri, și atunci, o văzusem cum se simte, știam cât suferă și cum suferă. A murit rostindu-mi numele. Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire? Să o auzi cum își dă ultima suflare rostind `Ade`?”, a mai spus, Adelina, Sora Denisei.