Tatăl elevei de la Jean Monnet: Când a scăpat de profesor, fata mea s-a dus la baie plină de sânge

Tatăl elevei care susţine că a fost violată de un profesor de la liceul Jean Monnet din Capitală rupe tăcerea. Bărbatul le-a povestit jurnaliştilor de la Cancan momentele de groază prin care a trecut fiica sa.

RomaniaTV.net
09 nov. 2011, 09:51
Tatăl elevei de la Jean Monnet: Când a scăpat de profesor, fata mea s-a dus la baie plină de sânge

Inca de pe tren, profesorul a inceput sa o pipaie de fata cu alte fete. In seara in care s-a produs nenorocirea au mers in discoteca, iar fata mea a baut doua pahare de votca cu suc, dupa care i s-a facut rau. A ales sa plece la motel singura. Nenorocitul ala a stat cateva minute si a mers dupa ea. Cand au ajuns la motel a luat-o la el in camera. Cand colegele Oanei au venit in camera, fata mea era in stare de soc. Tremura toata si nu putea vorbi. A doua zi s-au intors la Bucuresti si, la presiunea prietenelor, a decis sa spuna ce a patit”, a explicat tatal fetei care l-a acuzat de viol pe profesorul de sport de la „Jean Monnet”.

In certificatul medico-legal se precizeaza ca Oana a suferit leziuni. Tatal fetei sustine ca a stat de vorba cu colegele ei de camera din excursie, iar acestea i-au povestit ca, in seara incidentului, „cand a scapat de el, Oana s-a dus la baie, plina de sange„.