Tatăl elevei din Arad, moarte din cauza gripei, este infectat cu acelaşi virus

Tatăl elevei din Arad, moartă din cauza gripei de tip B, este internat şi el cu acelaşi virus. Colegii şi profesorii tinerei de 14 ani sunt testaţi şi ei de Direcţia de Sănătate Publică, iar cursurile au fost suspendate, pentru dezinfectarea claselor.

02 mart. 2013, 06:23
Tatăl elevei din Arad, moarte din cauza gripei, este infectat cu acelaşi virus

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au declarat că teste făcute la Institutul Cantacuzino au confirmat că eleva care a decedat la Arad avea gripă, însă au continuat cercetările pentru a stabili cauza exactă a morţii, deoarece ei cred că fata avea şi altă afecţiune care să îi agraveze această boală şi care a determinat apoi decesul.

Mai mult decât atât, acum şi tată fetei a fost confirmat cu o gripă de tip B şi a fost internat în spital. De asemenea, s-au prelevat probe şi de la colegii de şcoală ai fetei, dar şi de la profesori, pentru a se stabili dacă mai sunt şi alţi bolnavi de gripă.

În paralel, conducerea şcolii la care învăţa fata a decis să să suspende cursurile şi să dezinfecteze toate încăperile clădirii, asta mai ales din cauză că elevii au început să absenteze în masă de la cursuri, în ultima perioadă.