Tatăl elevei ucise din Iaşi, MESAJ ŞOCANT pentru criminal: „Doar moartea îţi poate absolvi 1% din păcat”

Vlad Gugulica, tatăl elevei strangulate de iubitul gelos în Parcul Copou din Iaşi, a transmis un mesaj dur criminalului de 16 ani.

09 mart. 2015, 13:45
Tatăl elevei ucise din Iaşi, MESAJ ŞOCANT pentru criminal: „Doar moartea îţi poate absolvi 1% din păcat”

Dragii mei prieteni, nu stiu daca este corect sa postez acest mesaj, dar simt ca timpul si viata mea s-au oprit in loc pentru todeauna. Caut cu disperare niste raspunsuri pe care nimeni nu mi le poate da. De ce Dianei…de ce mie?…de ce familiei mele….poate din cauza ca spuneam ca suntem familia perfecta? In acceptiunea noastra familia perfecta insemna mama, tata doi copii sanatosi, un acoperis deasupra capului, o Dacie Logan veche de 10 ani care era mandria noastra pt. ca am vizitat toata tara…si respectul tuturor celor din jurul nostru…oare din cauza acestei perfectiuni am fost pedepsiti?…De catre cine?…Cu ce drept?…Toata lumea imi spune ca Dumnezeu a hotarat..asta ar fi singura explicatie…o explicatie ireala dincolo de intelegrea mea de om cu frica de Dumnezeu. Trecand peste toate aceste aspecte care credeti ca ar fi pedeapsa meritata de criminal tinand cont ca a fost ceva premeditat pana in cel mai mic amanunt? Vi se pare justa pedeapsa pe care o aplica legile statului nostru? Daca nu, cine credeti ca ar trebui sa infaptuiasca adevarata drepatate. Credeti ca acest individ se caieste pentru ce a facut? Macar ii pare rau? Stiti oare cate ganduri de razbunare mi-au trecut prin minte asupra familiei lui…ce lupta am avut si am cu mine insumi…ceea ce ma innebuneste cel mai tare este faptul ca mi-e mila de parintii si famiia lui. Macar stiii ca fica mea il privea ca pe un frate, ca pe un amic caruia putea sa-i fac orice confidente…aprecia tocmai firea lui rebela si teribilista…la aceasta varsta, copiii toti sunteti la fel….cu telefonele in mana si cu capul in nori rupti de realitate…deja se intampla ceva grav de care societatea nu-si da seama….a aparut o realitate virtuala, paralela cu viata reala. Daca Diana nu ar fi avut telefonul la ea in ziua aceea, azi era in viata. Cati dintre parintii care ati urmarit aceasta tragedie le-ati luat telefoanele copiilor dumneavoastra minori? Oare generatiile anterioare nu au supravetuit fara internet si telefonie mobila?

…concluzii…EDUARD….EU DIN ACEST MOMENT SUNT TATAL TAU… TU ALT TATA NU MAI AI. Raul infaptuit de tine este peste orice putere de intelegere. Am inteles ca-ti placeau mult internetul si masinile. Banuiesc ca nu ai citit prea multa literatura in viata ta..la un moment dat un scriitor celebru, William Shakespeare, a scris o piesa celebra care dupa parerea mea defineste dragostea absoluta. Cu dragostea mea „ce ti-o port” iti recomand fa in asa fel ca si imaginara ta poveste de dragoste sa aiba acelasi deznodamant…doar asa dupa parerea mea ai putea oferi lumii intregi o umbra de raspuns. O umbra de demnitate. Altfel vei ramane un criminal lipsit de scrupule, sentimente si remuscari care nu vei avea odihna pe acest pamant nici macar o secunda. Doar moartea iti poate absolvi 1% din pacatul comis…„, a scris tatăl fetei pe Facebook.

Diana a fost găsită moartă la începutul lunii martie în Parcul Copou din municipiul Iaşi. Eduard Perju a chemat-o pe adolescentă la o plimbare în parc, spunându-i că are o surpriză pentru ea. Cei doi s-au aşezat pe o bancă din parc, s-au sărutat, după care băiatul i-a spus iubitei sale că are o surpriză pentru ea şi că i-a cumpărat un colier. Minora s-a întors cu spatele la tânăr, moment în care acesta i-a pus la gât un colier din plastic, folosit pentru strângerea capacelor de la roţi, pe care îl luase de la tatăl său şi a strangulat-o.

Eduard Perju a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a recunoscut că a sugrumat-o din gelozie.

CITEŞTE ŞI Eleva din Iaşi ucisă de iubit, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă VIDEO