Noi MĂRTURII în dosarul Elodia. Vezi unde ar putea fi îngropată avocata VIDEO

Lucruri încă neştiute despre Elodia sunt dezvăluite în exclusivitate la România TV de unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei. Tatăl avocatei şi-a căutat fiica până la moarte şi a săpat cu propriile mâini pământul în care era sigur că este îngropată aceasta. Era convins că trupul a fost ascuns în poiana în care obişnuia să se plimbe cândva cu ginerele său, Cristian Cioacă.

RomaniaTV.net
21 dec. 2013, 16:44
Noi MĂRTURII în dosarul Elodia. Vezi unde ar putea fi îngropată avocata VIDEO

Poiana Cristianului a fost obsesia tatălui Elodiei Ghinescu. Şi-a dorit să-şi găsească fata şi să dovedească astfel vinovăţia lui Cristian Cioacă. Cel mai bun prieten al său a arătat echipei România TV, locurile în care Dumitru Ghinescu şi-a căutat fiica până aproape de ziua în care a murit măcinat de boală.

„E o poiană mai ascunsă şi tot timpul a crezut şi cu gândul ăsta s-a dus la ceruri, că numai acolo poate să fie îngropată Elodia. Având un picior mai bolnav îşi lua un scaun şi se aşeza jos pentru că nu putea să stea mult în picioare şi noi scormoneam să vedem unde este pământ umblat”, a povestit prietenul lui Dumitru Ghinescu.

Orice încercare de a-l îndepărta măcar puţin cu gândul de la tragedie era în van. Deşi grav bolnav, omul pleca ziua şi nopatea să îşi caute fiica în Poiana lui Cristian, acolo unde tot timpul a fost sigur că era îngropată Elodia.

„Singur o căuta. Vedeţi toată poiana asta, el nu a căutat numai în zona asta! Mai jos este un bazin de apă. Acolo de două ori am fost. Săracul, căuta cu băţul să vadă dacă nu cumva a fost aruncată acolo”, a relatat prietenul tatălui Elodiei.

Cu limbă de moarte, Dumitru Ghinescu a spus că este sigur că fiica lui a fost îngropată în Poiană, acolo unde anchetatorii au găsit de altfel numeroase obiecte din casa soţilor Cioacă.

„S-au găsit acele acele mănuşi chirurgicale cu sângele Elodiei, hainele de poliţist ale lui Cristian Cioacă, acea casetă în care Elodia îşi ţinea bijuteriile, colăcelul copilului, babeţica copilului”, a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.