Tatăl gemenelor din dosarul pentru care a fost arestat Dan Diaconescu rupe tăcerea: ”Știu ce au făcut fetele mele. Viața lor s-a schimbat mult”

În urmă cu o lună, Dan Diaconescu a fost ridicat de mascați, fiind acuzat că ar fi intreținut relații intime, contra cost, cu două surori, minore la momentul săvârșirii faptelor.

10 mai 2023, 12:26
Tatăl gemenelor din dosarul pentru care a fost arestat Dan Diaconescu rupe tăcerea: ”Știu ce au făcut fetele mele. Viața lor s-a schimbat mult”

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare în 2017, iar una dintre condițiile probațiunii este aceea de a nu apărea în presă sau la TV, dar și, evident, să nu comită alte infracțiuni.

Doar că, în urmă cu o lună, Diaconescu a revenit în atenția publică printr-un scandal sexual uriaș, care l-ar putea arunca din nou după gratii. La începutul lunii aprilie, mascații au făcut percheziții de amploare la reședința acestuia din cartierul Primăverii, de unde au ridicat dispozitive electronice și multe documente.

Fostul patron al OTV este acuzat că în 2019 a întreținut relații sexuale cu două surori minore, care la momentul comiterii faptei ar fi avut numai 15 ani. Judecătorul a decis, în cele din urmă, ca afaceristul să nu aștepte finalul anchetei din spatele gratiilor, ci sub control judiciar.

Dan Diaconescu le-ar fi “agățat” pe fete pe terasa hotelului din Eforie al lui Muhamad Murad, un apropiat al acestuia. Acolo ar s-ar fi consumat și primul contact intim, urmate de alte întâlniri în diverse locații din București și de pe litoral. Toate contra cost, mai exact pentru suma de 200 lei. La un moment dat, omul de afaceri fi fost chiar șantajat de trei tineri, apropiați ai fetelor, i-ar fi spus că vor da publicității înregistrări cu partidele fierbinți de amor, dacă nu vor primi sume consistente de bani.

Citește și: Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz: „Ce-aveţi, mă, pe dedesubt? Tanga? Daţi, mă, noroc bărbăteşte, faceţi exerciţii acasă”

Într-un interviu acordat Cancan.ro, tatăl gemenelor a făcut primele declarații despre acest caz, de la izbucnirea scandalului.

”Da, știu despre ce este vorba, știu ce au făcut fetele mele. Am aflat de la televizor, abia apoi mi-au zis ele ce s-a întâmplat. Nu am discutat despre cazul acesta cu detalii (n.r: dosar prostituție), nu m-aș simți ok, nici nu sunt curios. Eu sunt divorțat de mama lor, m-am despărțit de ea, a fost o situație neplăcută acolo, dar nu vreau să intru în detalii. Mama lor locuiește prin Italia. Nu sunt foarte apropiat de ele, vorbim din când în când, de obicei mă caută ele. Știu că ele lucrau pe la Eforie pe plajă pe atunci, dar nu știu ce făceau, nu știu să fi avut vreo trupă de muzică, nu am auzit niciodată. Nu știu eu ce au făcut ele atunci, a fost o perioadă în care nu prea vorbeam. Dar viața lor s-a schimbat mult de atunci, acum sunt fete măritate, la casa lor, nu se mai țin de prostii”, a declarat bărbatul, pentru sursa citată.

Citește și: Daniel Horodniceanu a intervenit și când a fost soția oprită în trafic. Noi detalii halucinante. „Chiar nu o cunoșteau pe soția mea?”