Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz: „Ce-aveţi, mă, pe dedesubt? Tanga? Daţi, mă, noroc bărbăteşte, faceţi exerciţii acasă”

Dana Budeanu i-a luat în colimator pe bărbaţii care obişnuiesc să se pupe pe obraz. Criticul de modă este de părere că oricât de apropiată ar fi relaţia celor doi, pupatul pe obraz nu trebuie luat în calcul, nefiind un atribut al bărbăţiei.

10 mai 2023, 12:13
Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz: „Ce-aveţi, mă, pe dedesubt? Tanga? Daţi, mă, noroc bărbăteşte, faceţi exerciţii acasă”

Dana Budeanu susţine că acest gest de salut este specific doar femeilor, iar făcut de un bărbat vorbeşte mult despre lipsa masculinităţii.

Dana Budeanu critică dur bărbații care se pupă pe obraz: „Ce-aveţi, mă, pe dedesubt? Tanga?”

Bă, băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga?

Ca bărbat, dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mâna, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât„, le-a recomandat Dana Budeanu „fătălăilor”.

@danutzuca #danabudeanu #ametitelesimafiotii #fatalai #barbatiisepupapeobrazz??? ♬ original sound – Dănuțuca

Dana Budeanu şterge pe jos cu „fătălăii” care-şi însoţesc „ameţitele” la cumpărături în mall

Totodată, criticul de modă s-a declarat complet împotriva bărbaţilor care îşi însoţesc partenerele de viaţă la cumpărături în mall. Ea consideră că prezenţa acestora nu aduce nicio contribuţie în alegerea ţinutelor de către femei.

Citeste si FOTO: Mare scandal. Dana Budeanu îl umilește pe Maurice Munteanu: „Pitic cu capul mare!”

Ce căutați, mă, voi bărbați, la mall? Să le spuneți la alea ce chiloți să își ia, ce colanți, ce blugi? Cine sunteți voi, mă? Băi, astea sunt treburi de fete. Amețitele să meargă la mall cu gașca lor. Nu ai de ce să mergi cu ea. Ești fătălău? De ce să mergi cu ea? Ce să-i spui? Cum să mergi, mă, să atârni pe la uși pe acolo? Ce cauți acolo? De ce ești cu ea acolo? N-ai altă treabă de băieți?„, mai spune Dana Budeanu.

Nici Contesei Digitale nu-i place să vadă bărbaţi care-şi însoţesc partenerele la cumpărături în mall

Împotriva bărbaţilor care-şi însoţesc partenerele la mall s-a declarat şi Ana Morodan. Influenceriţa le-a transmis un mesaj femeilor care-şi obligă partenerii să le însoţească atunci când ele colindă magazinele cu haine. Contesa digitală este de părere că bărbaţii care merg cu partenerele prin malluri sunt de-a dreptul chinuiţi.

Nu o să înțeleg niciodată femeile care își târăsc partenerii de viață cu ele la cumpărături și-i țin pe săracii în picioare, pe scaune și îi întreabă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…  Măi, nu…”, a spus Ana Morodan, contrariată, în mediul online.

Citeste si Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu: „Are creier pentru un milion de femei”