Tatăl handbalistului Marian Cozma nu și-a revenit după moartea fiului său: „Mă gândesc de 14 ani să mă sinucid”

Tatăl handbalistului Marian Cozma nu și-a revenit după moartea fiului său și a făcut declarații șocante. De 14 de ani, de când s-a stins din viață fiul lui, bărbatul se gândește să își ia viața, însă are trei nepoți, la care ține foarte mult și pentru ei este încă în viață.

05 dec. 2022, 09:00
Tatăl handbalistului Marian Cozma nu și-a revenit după moartea fiului său: „Mă gândesc de 14 ani să mă sinucid”
Petre Cozma nu îşi poate potoli dorul de fiul său, Marian, ucis cu sânge rece

Tatăl handbalistului Marian Cozma nu și-a revenit după moartea fiului său. Din 2009 şi până acum, Petre Cozma nu îşi poate potoli dorul de fiul său, Marian, ucis cu sânge rece de mai mulţi indivizi într-un club din Veszprem, Ungaria.

Citește și: Încă un handbalist ucis într-un incident într-un club de noapte. Asemănări care aduc aminte de decesul tragic al lui Marian Cozma

Tatăl handbalistului Marian Cozma, dezvăluiri șocante

După ce și-a pierdut fiul, bărbtul s-a “refugiat” într-o sală de sport din cartierul Colentina. Acolo unde a inițiat micii handbaliști către o carieră de succes. Din păcate nu mai poate ajunge pe teren, din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Suflețelul meu, mă gândesc de 14 ani să mă sinucid! Vin din nou sărbătorile și Marian nu este cu mine la masă. Mi-e tare greu! Am trei nepoței, ei mă mai țin pe lumea asta. Andrei face handbal și este leit Marian. Va ajunge mare. Pentru ei mai trăiesc. Mă doare sufletul pentru că nu mai pot ajunge la sală. Nu mai pot merge! Sunt cu cârjele după mine tot timpul”, a declarat Petre Cozma, pentru Cancan.ro.

Ucigașul lui Marian Cozma a primit o nouă condamnare penală

Bărbatul care în 2009 l-a ucis pe handbalistul Marian Cozma în Ungaria, Iván Sztojka, a primit o nouă pedeapsă cu închisoarea, după ce a fost găsit vinovat de trafic de persoane şi spălare de bani.

Tribunalul Szekesfehervar l-a condamnat pe Iván Sztojka la opt ani și jumătate de stat în spatele gratiilor pentru trafic de ființe umane și spălare de bani. Parchetul General de Apel Gyor consideră însă că infractorul trebuie să petreacă mai mult timp lipsit de libertate, deoarece încadrarea corectă ar trebui să conțină și proxenetism.

Ivan Stojka a profitat de o fată pe care a pus-o să se prostitueze și căreia i-a luat banii, aceasta reclamându-l la poliție pentru fapta sa.

Pe 8 februarie 2009, Ivan Stojka a fost unul dintre cei trei bărbați care l-au înjunghiat mortal pe handbalistul lui Veszprem, Marian Cozma. El a primit o condamnare de 20 de ani, însă a fost eliberat în urmă cu trei ani pentru bună purtare. Ceilalți doi ucigași, Raffael Sándor şi Németh Győző, care au fost încadrați la crimă de gradul I și II, au primit doar 18 ani în a doua instanță, care le-a redus sentința de la una pe viață.