Încă un handbalist ucis într-un incident într-un club de noapte. Asemănări care aduc aminte de decesul tragic al lui Marian Cozma

Interul dreapta croat Denis Tot, component al echipei nord-macedonene de handbal masculin RK Butel Skopje, a decedat la vârsta de 27 de ani, în condiţii suspecte, încă neelucidate, în timp ce petrecea într-un club de noapte.

08 apr. 2022, 21:29
Încă un handbalist ucis într-un incident într-un club de noapte. Asemănări care aduc aminte de decesul tragic al lui Marian Cozma

Mai multe surse au declarat vineri presei din spaţiul ex-iugoslav că Tot a fost bătut într-un club de noapte din Skopje, miercuri noaptea, însă o informaţie oficială comunicată de Ministerul Sănătăţii din Macedonia de Nord a precizat că handbalistul a suferit un atac de cord când a fost dus al Spitalul de Urgenţă din Skopje.

Alte surse pretind că jucătorul ar fi leşinat, fără a fi bătut. Medicii de la spitalul KARIL au precizat că nu există răni vizibile, iar cauza decesului va fi stabilită de o autopsie.

Alte relatări susţin că imaginile camerelor de luat vederi ale clubului au fost şterse, handbalistul fiind lovit cu un obiect bont, lovit cu picioarele şi cu pumnii, conform Stiripesurse.

Denis Tot sosise la Butel Skopje de la alt club nord-macedonean, Ohrid, iar anterior evoluase la Ademar Leon (Spania), Bruck (Austria), precum şi în ţara sa natală, la Porec şi Bjelovar.

Decesul lui Tot aminteşte de cel al fostului handbalist român Marian Cozma, înjunghiat mortal în faţa unui club de noapte din Veszprem (Ungaria), pe 8 februarie 2009.

Citeşte şi: Simona Halep a dat lovitura. Va fi antrenată de Patrick Mouratoglou, care a pregătit-o în ultimii 10 ani pe Serena Williams. Cu cât îl va plăti pe săptămână