Tatăl lui Andrei Ivan s-a dezlănţuit: O să fie vai de noi la Euro. Raţ şi Chipciu n-au ce să caute la naţională

Daniel Ivan, tatăl fotbalistului Craiovei, Andrei Ivan, nu este deloc împăcat cu decizia lui Anghel Iordănescu de a-l lăsa acasă pe fiul său, considerând că în lotul pentru Euro 2016 alți jucători, precum Chiricheș, Sânmărtean, Raț sau Chipciu nu aveau ce căuta.

02 iun. 2016, 08:39
Tatăl lui Andrei Ivan s-a dezlănţuit: O să fie vai de noi la Euro. Raţ şi Chipciu n-au ce să caute la naţională

Este o dezamăgire totală, dar nu putem face nimic. Noi presimțeam că nu va fi oprit încă de acum două săptămâni, am avut multe semnale venite dinspre București. Mă deranjează și faptul că Iordănescu l-a chemat pe Andrei de la Craiova ca să stea de vorbă cu el doar un minut, cât i-a transmis că nu este oprit în lot. I-a spus așa: «Trebuie să lăsăm acasă cinci băieți și nu pot să te iau». L-a pus degeaba pe drumuri… Nu putea să-i dea un mesaj pe telefon și să-i spună, să nu mai facă atâtea sute de kilometri?

Citeşte şi Alexandru Maxim, prima reacţie după ce a ratat lotul pentru EURO 2016

Nici nu-mi vine să mă mai uit acum la Euro. O să fie vai și amar cu România la Euro, o să vedeți. Iordănescu vine cu coada între picioare, vă spun eu! L-a luat pe Chiricheș, care a gafat la trei goluri cu Ucraina… Nu are ce să mai caute la națională Chiricheș, Sânmărtean, Raț, Chipciu. Sunt slabi de tot„, a declarat Daniel Ivan, pentru Gazeta de Sud.

Citeşte şi EURO 2016. FRF a schimbat bucătarul la NAŢIONALĂ

La rândul său, Andrei Ivan a spus, pentru aceeaşi publicaţie: „Sunt foarte supărat, vă dați seama. Domnul Iordănescu mi-a spus că nu am experiență. Am 19 ani, de unde să am experiență? Nu mă așteptam să rămân acasă, mai ales că evoluțiile mele de la națională l-au mulțumit pe selecționer, dacă vă aduceți aminte. Nu vreau să comentez prea mult, dar sunt mâhnit. Consider că meritam să fiu în lotul de 23 pentru Franța. O să mă pregătesc pentru Mondialul din 2018 și voi vedea ce va fi„.