Tatăl lui Beyonce are cancer mamar

Tatăl cântărețelor Beyoncé și Solange Knowles a fost diagnosticat cu o formă de cancer la sân și va vorbi deschis despre problemele personale pentru prima dată, miercuri, în emisiunea "Good Morning America", de pe postul TV ABC, potrivit tmz.com, scrie news.ro.

02 oct. 2019, 08:12
Tatăl lui Beyonce are cancer mamar

Mathew Knowles are cancer…mamar, caz mai rar pentru un bărbat. Tatăl cântărețelor Beyoncé și Solange Knowles va vorbi deschis despre problemele personale pentru prima dată, miercuri, la emisiunea „Good Morning America”, a anunţat postul ABC.

Nu este clar când a fost diagnosticat cu această maladie. În timp cancerul la sân în rândul bărbaților este rar, anumite cazuri sunt alarmante. Sub un procent dintre persoanele care dezvoltă cancer la sân sunt bărbați, iar boala este mai răspândită în rândul celor cu vârste cuprinse între 60 și 70 de ani. Mathew Knowles are 67 de ani.

 

Potrivit Fundației naționale împotriva cancerului mamar, rata mortalității în rândul pacienților de sex masculin este mai mare decât în cel al femeilor.

Mathew Knowles s-a recăsătorit cu Gena Avery în anul 2013, după ce a divorțat, în 2011, de Tina Knowles, mama cântărețelor Beyoncé și Solange.

Producător muzical, manager și om de afaceri, Mathew Knowles s-a ocupat de trupa Destiny’s Child, din care a făcut parte Beyonce. De asemenea, o perioadă a fost managerul fiicelor sale.