Tatăl lui Culiţă Sterp şi-a părăsit familia. Declaraţii dureroase: „Nu vrea să păstrăm legătura”

Tatăl lui Culiţă Sterp şi-a părăsit familia. Bărbatul nu mai face parte din viața copiilor lui de foarte mulţi ani şi potrivit declaraţiilor Ilenei, sora lui Culiţă, nici nu îşi doreşte să mai aibă vreo legătură cu fosta soţie sau cu unul dintre copii.

01 aug. 2021, 09:14
Tatăl lui Culiţă Sterp şi-a părăsit familia. Declaraţii dureroase: „Nu vrea să păstrăm legătura”
Tatăl lui Culiţă Sterp şi-a părăsit familia

Tatăl lui Culiţă Sterp şi-a părăsit familia. Multă lume se întreabă ce se întâmplă cu tatăl lui Culiță Sterp și de ce nu este prezent în viața copiilor săi, în ciuda despărțirii de Mama Geta.

Ei bine, Ileana Sterp a rupt tăcerea şi a postat o declarație emoționantă pe rețelele de socializare, prin care și-a dorit să lămurească situația.

Citeşte şi: Culiță Sterp a tras țeapă celor de la Survivor România. Cum a câștigat de trei ori mai mult într-o singură seară

Tatăl lui Culiţă Sterp şi-a părăsit familia

Aseară am ieșit la plimbare cu Carla. Când am trecut pe lângă cimitir, soțul mi-a spus: ‘Mi-e dor de tata”. În următoarea secundă priveam cerul în aceeași direcție și am văzut o stea căzătoare. Ne-am uitat mirați și emoționați unul la celălalt. Ochii ni s-au umplut de lacrimi și n-am mai zis nimic.

Primesc des întrebarea: ‘Unde este tatăl vostru?’ sau ‘Tatăl vostru de ce nu apare în nico poză, în niciun vlog?’ Ei bine, el nu locuiește cu noi. A plecat… acum mulți ani.

A plecat pur și simplu, nu știu dacă a avut un motiv bine întemeiat sau nu, a fost alegerea lui. Noi am încercat să-l mai aducem acasă, dar n-am reușit. Din păcate nu-și dorește să păstrăm legătură, deci nu avem o relație apropiată.

Probabil ați observat că nu am vorbit niciodată despre acest subiect. Nici nu vreau să fac un subiect din asta. Ci doar, din respect pentru oamenii care mă urmăresc și mă întreabă despre el, am simțit să spun‘, a scris Ileana pe reţelele de socializare, despre tatăl ei și al lui Culiță Sterp.