Culiță Sterp a tras țeapă celor de la Survivor România. Cum a câștigat de trei ori mai mult într-o singură seară

Culiță Sterp a lipsit de la marea finală Survivor România 2021, manelistul a preferat să onoreze o altă petrecere unde a câștigat de trei ori mai mult decât la concursul de adrenalină.

15 iul. 2021, 12:56
Culiță Sterp a tras țeapă celor de la Survivor România. Cum a câștigat de trei ori mai mult într-o singură seară

Culiță Sterp

a fost marele absent de la finala Survivor România 2021, manelistul a preferat să meargă la o petrecere de nuntă, unde a câștigat de trei ori mai mut decât la concursul din Republica Dominicană. Culiță Sterp ar fi trebuit să susțină un recital la finala Survivor România 2021, însă manelistul a ales să onoreze o propunere, unde a primit bani, pentru care la concursul de adrenalină ar fi trebuit să muncească și să facă foamea cel puțin o săptămână.

Culițăp Sterp a mers la o nuntă din Maramureș, a unei familii foarte bogate, astfel că mirii și invitații l-au răsplătit din plin pe artist. Manelistul a făcut un show pe cinste. La un moment dat, artistul chiar s-a aruncat îmbrăcat în piscină, neimaținând cont de faptul că avea câteva mii de euro în buzunar. El i-a dat bacnotole fratelui său pentru a avea grijă de banii câștigați de manelist.

Artistul a luat microfonul în piscină și a început să numere cu voce tare, banii pe care-i primea de la invitați.

”De la nașul mare! Încă două milioane, 75, 76. (…) 101, 102 milioane”, striga, din piscină, manelistul în timp ce nașul mare îi lipea bancnote de 100 și de 50 de lei de frunte.

La nuntă respectivă Culiță Sterp a câștigat aproximativ 10.000 de euro, o sumă destul de frumușică pentru un artist.

Cu toate că manelistul Culiță Sterp este una dintre cele mai bine plătite vedete de la Survivor România 2021, artistul câștigă 3.500 de euro, pentru fiecare săptămână petrecută în care suferă de foame și luptă pe trasee.

Astfel la nunta din Maramureș, Culiță Sterp a încasat mai mulți bani decât a făcut-o în trei săptămâni de Survivor România, iar refuzul lui de a merge, în weekend, în Republica Dominicană devine ușor de înțeles, relatează ziareonline.

Culiță Sterp și Daniela au ales numele pentru băiețelul lor

Mama lui Culiță Sterp, Geta, este foarte fericită că a devenit bunică. A mărturisit că i-ar fi plăcut să-l cheme David pe nepotul său, dar că fostul concurent de la Survivor România și partenera lui au găsit o altă variantă.

„Astăzi 17 Iunie , am văzut cum arată fericirea , până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment , aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți , pt că vă schimbă viața cu adevărat. 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a spus Culiță Sterp pe Instagram, după nașterea băiețelului său.

Prenumele ales pentru fiul lui Culiță Sterp provine din Vechiul Testament și începe cu litera M.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama și tatăl său au vrut un altul”, a declarat doamna Geta, potrivit cancan.ro.

Cu toate că nu a dezvăluit numele micuțului, mama cântărețului de muzică de petrecere a precizat că e un nume biblic și că îl va anunța chiar Culiță Sterp în perioada următoare.

„Nu-l pot spune, fiindcă așa mi-a cerut Culiță și am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament.

E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu M și se termina cu N”, a mai adăugat mama fostului concurent de la Survivor România, mai arată sursa citată.