Tatăl lui DJ Lalla, mesaj cutremurător la căpătâiul fiicei sale: „Am vorbit cu ea, nu mi-a spus nimic”. Ce a dezvăluit bărbatul la înmormântare

Tatăl Laurei Roșca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia, a făcut dezvăluiri cutremurătoare în ziua în care și-a condus fiica pe ultimul drum. Bărbatul susține că a vorbit cu aceasta cu doar câteva zile înainte de tragedie și că nimic nu prevestea trecerea ei în neființă.

02 oct. 2023, 11:13
Tatăl lui DJ Lalla, mesaj cutremurător la căpătâiul fiicei sale: „Am vorbit cu ea, nu mi-a spus nimic”. Ce a dezvăluit bărbatul la înmormântare
Tatăl lui DJ Lalla, mesaj cutremurător la căpătâiul fiicei sale: „Am vorbit cu ea, nu mi-a spus nimic”. Ce a dezvăluit bărbatul la înmormântare

Tatăl Laurei Roșca, cunoscută drept DJ Lalla, este împietrit de durere, după ce fiica lui, în vârstă de doar 34 de ani, a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia, acum câteva zile. Bărbatul susține că nu știa ca fiica sa să aibă probleme de vreun fel, ba chiar vorbise cu ea la telefon înainte de tragedie și părea într-o foarte bună dispoziție.

Citește și: Momentul în care DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă, surprins pe camerele de supraveghere

Tatăl lui DJ Lalla, dezvăluiri de pe ultimul drum al fiicei sale

Nelu Roșca nu își mai găsește cuvintele, după ce a aflat că fiica lui a murit. Întâmplarea nu are nicio explicație în ochii familiei și apropiaților tinerei în vârstă de 34 de ani. În urma autopsiei s-a constatat că DJ Lalla nu consumase alcool sau droguri înainte de deces și nici nu prezenta urme de violență, astfel că moartea ei este cu atât mai misterioasă, după cum notează observatornews.ro.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată… Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural… Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus tatăl tinerei artiste.

Totuși, s-a aflat că Laura Roșca suferea de depresie. În urmă cu o lună a fost internată, făcea terapie şi lua tratament. Îşi luase concediu de la postul de radio pentru care lucra pentru a merge la mare, unde a fost găzduită de un bărbat misterios pe care l-a cunoscut recent pe internet. DJ Lalla ar fi plecat din apartamentul acestuia joi, înainte de răsăritul soarelui. Pantofii şi telefonul ei au fost găsite la mică distanţă de imobil, lângă un club cunoscut din Mamaia, loc în care ar fi intrat în mare. Trupul său a fost găsit la aproape un kilometru depărtare, cel mai probabil fiind purtat de curenți.

Conform medicilor legişti, tânăra ar fi murit înecată, deoarece s-au găsit apă și nisip în plămânii acesteia. Verdictul specialiștilor este oarecum ciudat, având în vedere că DJ Lalla era o înotătoare foarte bună. Tânăra era îmbrăcată cu un tricou de înot și slip de baie când a fost găsită fără viață pe plajă. Prietenii acesteia susțin că, în ultima perioadă, tânăra se retrăsese din lumina reflectoarelor, își schimbase comportamentul și slăbise foarte mult, semn că, totuși, viața ei nu era chiar atât de liniștită precum părea.

Citește și: Moartea lui DJ Lalla, un mister total! Cine este bărbatul care a stat câteva minute bune lângă trupul neînsuflețit al artistei și nu a sunat la 112