Tatăl lui Djokovic dă vina pe alt jucător pentru răspândirea COVID 19 la Adria Tout: „A venit bolnav de cine ştie unde”

Srdjan Djokovici, tatăl liderului ATP, Novak Djokovici, îl consideră vinovat de răspândirea coronavirusului la Adria Tour pe tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, informează News.ro.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 11:22
Tatăl lui Djokovic dă vina pe alt jucător pentru răspândirea COVID 19 la Adria Tout: „A venit bolnav de cine ştie unde”

„De ce s-a întâmplat? Pentru că omul (n.r. – Dimitrov) a venit probabil bolnav de cine ştie unde. Nu s-a testat acolo, s-a testat în altă parte… Nu cred că este corect. Bine, ce să faci… El a adus mari prejudicii Croaţiei şi nouă, ca familie, dar şi Serbiei”, a declarat Srdjan Djokovici.

Potrivit tatălui sportivului, Novak Djokovici nu are simptomele bolii Covid-19, dar este foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat la Zadar.

„Nimeni nu e bine, nici el… Nimeni nu este bine din cauza situaţiei. El nu este bine, dar ce să facă, situaţia este cea care este. Va trebui să ieşim mai puternici din asta, să înţelegem că trebuie să treacă, să ne protejăm pe noi într-un fel”, a precizat Srdjan Djokovici.

Dimitrov a jucat atât la etapa de la Belgrad, cât şi la cea din Croaţia, de la Zadar. La acestă din urmă etapă, jucătorul bulgar s-a simţit rău şi a s-a retras din competiţie după meciul cu Borna Ciorici. Dimitrov a plecat la Monaco, unde locuieşte, şi apoi a anunţat că a contractat virusul Sars-CoV-2.

Novak Djokovici a afirmat, marţi, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în Serbia şi Croaţia la iniţiativa sa.

El se alătură astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Ciorici, de asemenea pozitivi, după participarea la Adria Tour.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Tour, cât şi la Zadar.

Citeşte şi: TRAGEDIE IMENSĂ: O triplă campioană europeană a murit în timp ce năştea, din cauza unor complicaţii VIDEO


loading...