Tatăl lui Emil Boc, internat în spital pentru un accident vascular

Tatăl premierului Emil Boc, în vârstă de 87 de ani, este internat în spital, la Cluj-Napoca, cu diagnosticul de accident vascular. Boc a plecat de urgenţă la Cluj. 

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 08:27
Tatăl lui Emil Boc, internat în spital pentru un accident vascular

Potrivit Mediafax, şeful Guvernului a ajuns la Cluj-Napoca încă de joi seară pentru a fi alături de familie, după ce tatăl său a suferit un accident vascular cerebral.

Vineri dimineaţă, premierul a confirmat pentru corespondentul Mediafax că se află la Cluj-Napoca, unde tatăl său este spitalizat, în urma unui accident vascular.

Ioan Boc este internat la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca,  iar medicii susţin că starea acestuia este stabilă.

„Starea pacientului Ioan Boc este stabilă, în conformitate cu vârsta de 87 de ani şi cu patologia cardiacă a acestuia. A fost internat încă de marţi şi va rămâne internat cât timp este nevoie. A fost vizitat vineri la spital de către premierul Emil Boc”, a declarat, pentru Mediafax, directorul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca, Sanda Patrichi,

În noiembrie, Ioan Boc, tatăl premierului, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a mai suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.