Tatăl lui Florin Cîțu reacţionează după ce Premierul a recunoscut că a condus beat la volan: „Probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții”

Tatăl premierului Florin Cîțu a vorbit despre faptul că fiul său a fost arestat pentru două zile în America, acum 20 de ani, pentru conducerea mașinii sub influența alcoolului.

12 aug. 2021, 08:20
Tatăl lui Florin Cîțu reacţionează după ce Premierul a recunoscut că a condus beat la volan: „Probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții”

Tatăl lui Florin Cîțu reacţionează după ce Premierul a recunoscut că a condus beat la volan. Acesta spune că el şi soţia lui nu au ştiut despre acest incident şi cred că şeful Executivului a vrut să îi protejeze.

Tatăl lui Florin Cîțu reacţionează după ce Premierul a recunoscut că a condus beat la volan

”Suntem oameni serioși sau ce? S-a întâmplat acum 20 de ani (n.r. arestarea lui Florin Cîțu), hai să fim serioși! Se știu ei, cei care scot asemenea informații pe piață, sunt penibili, ca să zic așa.. Dacă au ajuns să se preteze la asemenea lucruri, e grav”, a spus Vasile Cîțu, pentru Fanatik.

Tatăl premierului a detaliat apoi: ”Eu nu știam ce a declarat Florin, m-a sunat o verișoară să îmi spună, că eu nu mă uit la televizor, că nu am la ce să mă uit”.

Despre incidentul petrecut în America, Vasile Cîțu a punctat: ”Când era în America țineam legătura la telefon și parcă nu ne-a zis atunci direct de problema asta, probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții”.

Citeşte şi: Ludovic Orban îl provoacă pe Cîţu: „Dacă pierd alegerile în PNL, demisionez din funcţia de preşedinte al Camerei. Dacă pierde Cîţu, ce legitimitate mai are să fie premier?”
 

Tatăl lui Florin Cîțu, dezamăgit de lupta internă din PNL, a lansat un atac și la adversarii politici ai fiului său. ”Florin deranjează, că e un om corect, nu se abate de la reguli și e serios. De ce credeți că apar acum lucrurile astea? Ar trebui să le fie rușine”.

”Și legat de întrebarea despre prețul pâinii (n.r. Florin Cîțu declarase recent că nu știe cât costă o pâine), de care se face atâta caz. Dacă era pe vremea lui Ceaușescu, era simplu de răspuns, dar acum sunt zeci de sortimente de pâine, de la un leu pâna la 10, cum să răspunzi ca să nu greșesti?”, a conchis Vasile Cîțu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mihai Tudose cere demisia lui Cîţu, după ce s-a aflat că premierul a condus băut: „Chiar aşteaptă să-l dea afară cineva după aşa ceva? În orice ţară normală, după o chestie din asta te duci acasă”