Meghan Markle vine cu dezvăluiri-bombă: „Pur și simplu am vrut să nu mai fiu în viață”. Familia regală a venit şi cu acuzaţii de rasism!

Meghan Markle a dezvăluit în lacrimi că stresul vieții regale a făcut-o să vrea să se sinucidă când era însărcinată în cinci luni și a susținut că Kate Middleton a făcut-o să plângă înainte de a se căsători cu Harry.

08 mart. 2021, 08:36
Meghan Markle vine cu dezvăluiri-bombă: „Pur și simplu am vrut să nu mai fiu în viață”. Familia regală a venit şi cu acuzaţii de rasism!
Harry şi Meghan, în emisiunea lui Oprah. FOTO: Daily Mail

Meghan Markle vine cu dezvăluiri-bombă. De asemenea, cuplul a ales să dezvăluie că are o fetiță și de a vorbit despre ruptura profundă pe care „Megxit” a provocat-o cu Prințul Charles și Prințul William.

Meghan Markle vine cu dezvăluiri-bombă. Familia regală a venit şi cu acuzaţii de rasism!

Ducesa de Sussex i-a spus lui Oprah că „nu poate fi lăsată singură” și i-a spus soțului ei că „nu mai vrea să fie în viață” înainte de adeclarata că departamentul de resurse umane al Palatului Buckingham i-a ignorat cererea de ajutor pentru că nu era „plătită”.

Meghan acuză familia regală şi de rasism şi spune că o rudă a lui Harry l-a întrebat „cât de negru” va fi copilul lor nenăscut, cu ducesa, susținând că Archie are o rasă mixtă .

Nici Meghan şi nici Harry nu au vrut să spună cine este membrul familiei cu care Harry a avut această conversaţie. Harry a declarat că Diana, mama sa, ar fi „furioasă şi tristă” dacă ar vedea cum s-au desfăşurat lucurile.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Meghan Markle: „Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat ea.

Dacă fosta actriţă americană a denunţat o „adevărată campanie de denigrare” din partea instituţiei regale şi a spus că nu s-a simţit protejată de familia regală, ea a avut grijă să nu atace personal membrii coroanei.

Ducesa de Sussex a afirmat că, spre deosebire de cele publicate de presa britanică, nu a fost cea care a făcut-o pe Kate, ducesa de Cambridge, să plângă, ci că s-a întâmplat contrariul în timpul unui incident care a avut loc înainte de căsătoria ei cu prinţul Harry în 2018. Ea a precizat că, la scurt timp după aceea, Kate şi-a cerut scuze.

Meghan și Harry locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale din Marea Britanie, la începutul anului trecut, părăsind astfel și locuința Frogmore Cottage din Windsor, dăruită cuplului de regină. Decizia a fost motivată de faptul că au nevoie de intimitate.

Citeşte şi: Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, acuzată de hărţuire. Palatul Buckingham a declarat că va analiza circumstanţele