Tătal lui Meghan Markle, atac dur asupra fiicei sale. „Ce au făcut e o insultă față de poporul britanic”

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, a atacat afirmaţiile controversate făcute de fiica sa şi Harry cu privire la utilizarea brandului Royal. Potrivit cuplului, Casa Regală nu are niciun drept asupra numelui Royal, în afara graniţelor Marii Britanii. Harry şi Meghan s-au mutat în Canada şi au fost nevoiţi să retragă de la vânzare produsele înscripţionate cu brandul Royal.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 13:15
Tătal lui Meghan Markle, atac dur asupra fiicei sale. „Ce au făcut e o insultă față de poporul britanic”

Într-un interviu luat de presa britanică, Thomas Markle a declarat că este revoltat de maniera în care Meghan Markle şi prinţul Harry au gestionat situaţia cu Casa Regală.

Citeşte şi: Harry şi Meghan Markle vor fi putred de bogaţi! Averea lor va ajunge la 500 de milioane de lire sterline

Cei doi au cheltuit mii de lire pentru a construi site-ul brandului Sussex Royal. Însă, Regina Marii Britanii a apelat la cei mai buni avocaţi pentru a-i obliga pe Harry şi Meghan să renunţe la numele de Royal.

Cuplul şi-a manifestat public indignarea faţă de decizia Casei Regală și a susţinut că atât Regina cât şi Guvernul britanic nu ar fi avut niciun temei legal pentru a-i opri din a continua businesul sub numele Sussex Royal.
 
Citeşte şi: Meghan Markle şi prinţul Harry vor participa la ultimele evenimente ca reprezentanţi ai Casei Regale

„Nu cred că au dreptul să se adreseze astfel Reginei. Este o insultă faţă de Regină şi faţă de poporul britanic”, a declarat Thomas Markle.

Bărbatul a mai adăugat faptul că Meghan l-a abandonat înainte de căsătoria cu Harry şi nici măcar nu i-a dat ocazia să-şi cunoască nepotul. Thomas Markle a mai acuzat-o pe Meghan că şi-a abandonat chiar propria mamă şi a lăsat în urmă familia britanică.