Tatăl lui Meghan Markle, cuvinte dure la adresa fiicei sale: „Nu îmi place felul în care a ajuns”

Relaţia dintre Meghan Markle şi tatăl său este una destul de tensionată. Bărbatul nu este deloc discret, aşa cum ar vrea fiica lui, iar asta o scoate din minţi pe fosta actriţă.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 16:50
Tatăl lui Meghan Markle, cuvinte dure la adresa fiicei sale: „Nu îmi place felul în care a ajuns”

Recent, Thomas Markle a acordat un interviu, în care a mărturisit că trăim nişte vremuri grele, unde nu este indicat ca Meghan să se plângă. O iubește enorm, dar nu este de acoed cu felul în care a ajuns.

Ăsta e cel mai prost moment în care să te plângi – pentru că toată lumea suferă din cauza pandemiei de coronavirus. Îmi iubesc fiica, dar nu îmi place felul în care a ajuns”, a spus Thomas Markle.

Citeşte şi: Meghan Markle rupe tăcerea cu privire la moartea lui George Floyd! „Viaţa negrilor contează” – VIDEO

Ce îi lipseşte lui Harry după plecarea din Marea Britanie

Prinţul Harry a renunţat la foarte multe lucruri atunci când și-a luat rămas bun de la Marea Britanie, lăsându-și titlul regal în urmă, în favoarea unei vieți noi în Los Angeles.

Deşi se bucură de timpul petrecut cu soţia sa, Meghan Markle, şi fiul lor Archie, priţului Harry lipseste un lucru – restaurantul lui preferat, Nando`s. Se pare că acesta este un mare fan al lanţului de restaurante sud-africane, cu preparate din pui în stil peri-peri, preferate de toţi, însă, din păcate nu are un astfel de restaurant în LA. 

Atât prinţul Harry cât şi fratele său, prinţul William, adoră să mănânce la Nando`s. Cei doi au fost văzuţi mâncând acolo de nenumărate ori, ultima dată fiind în 2013. Potrivit presei, cei doi fraţi au întrat în restaurantul sud-african împreună cu gărzile lor personale, în mijlocul nopţii, la restaurantul din Fulham Broadway, sud-vestul Londrei.