Tatăl lui Mihai Costea: „Să nu aducă fete la mine acasă. Poarta mea este deschisă doar pentru Daniela”

Părinţii lui Mihai Costea sunt dezamăgiţi de faptul că fiul lor a făcut-o să sufere pe Daniela Crudu.

16 sept. 2014, 16:37
Tatăl lui Mihai Costea: „Să nu aducă fete la mine acasă. Poarta mea este deschisă doar pentru Daniela”

Tatăl fotbalistului a declarat la „Acces Direct” că fiul său nu a venit niciodată cu o altă femeie acasă, în afară de Cruduţa.

Mihai nu a adus niciodata vreo fata acasa. Noi am aflat de la Daniela, in urma cu cateva zile de aceasta poveste. Ea i-a trimis o poza sotiei mele cu aceasta domnisoara, dar eu va zic ca nu stiu nimic. La noi acasa nu a fost cu ea si nici in apartamentul pe care il avem in Valcea nu a fost, ca sunt la noi cheile„, a spus tatal lui Mihai Costea, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult, domnul Costea i-a transmis si un mesaj brunetei si i-a marturisit ca usa casei sale este in permanenta deschisa pentru ea si pentru cei din familia ei.

Eu i-am spus Danielei sa fie tare si sa isi continue viata ei. Eu va zic, la cum o stiu pe ea, daca e vorba de tradare, Daniela nu se va impaca niciodata cu el. La noi, Daniela e binevenita oricand. Poate sa se casatoreasca cu altul, sa aiba copil, orice. La noi in curte poate sa vina la orice ora din zi si din noapte. Si ea si sora ei si tatal ei, pe toti ii asteptam„, a explicat tatal lui Mihai Costea.

CITEŞTE ŞI Mihai Costea, DECLARAŢIE-BOMBĂ despre DESPĂRŢIREA de Daniela Crudu

Mai mult, el l-a atacat pe fiul sau si a spus ca este dezamagit de faptul ca i-a mintit.

Faptul ca ne-a mintit ca Daniela nu mai vrea si nu mai poate sa ajunga pe la noi ne doare si pe noi si nu pot sa il iert pe el. El de multe ori venea in oras, dar nu trecea pe la noi. Nici acum nu ne raspunde la telefon„, a marturisit omul.

Cat despre tinerele cu care se presupune ca Mihai ar fi inselat-o pe Daniela, tatal lui Mihai Costea a spus ca nu au ce cauta la el acasa.

Aceste fete nu vor trece niciodata pragul casei noastre. Astea sunt aventuri. La noi sa vina cand are o relatie serioasa„, i-a transmis acesta fiului sau.