Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul studentei de la Medicină din Timișoara: „Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare”

Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul student la Teologie și Medicină care a ucis-o cu bestialitate pe iubita lui, și ea studentă la Medicină, rupe tăcerea și face primele declarații despre cazul care a șocat o țară întreagă.

29 mart. 2024, 15:51
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul studentei de la Medicină din Timișoara: „Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare”
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de iubit. Anchetatorii cred că Mirel a plănuit întreaga crimă

Rudele lui Mirel Dragomir, tânărul care şi-a ciopârţit iubita, studentă la medicină la Timişoara, l-au vizitat în arest. În același timp, victima lui era înmormântată în rochie de mireasă.

Părinții lui Mirel Dragomir au făcut primele declarații după ce fiul lor a ucis-o pe bestialitate pe Andreea, studentă la Medicină și iubita lui de câteva luni, într-un moment de gelozie pentru că aceasta voia să-l părăsească. Cu inima grea și glasul încărcat de durere, tatăl criminalului a recunoscut că atât familia lor, cât și familia Andreei, trec printr-o perioadă extrem de întunecată în viețile lor. Bărbatul și-a exprimat regretul profund față de victima fiului său.

Citește și: „Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer”. Lacrimi şi durere fără margini la înmormântarea Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate de Mirel

”Ce a fost în mintea lui, spune: „nu ştiu ce am făcut şi de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată. Nu-mi pare rău că sunt aici (n.r la închisoare), dar mă doare sufletul”, a spus tatăl lui Mirel.

„Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru. Ne pare rău și de el, și de fata aceea mai rău ne pare, să știți. Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizați, suntem nenorociți. Am muncit o viață întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Și au avut. Nu știu ce a fost.”, a declarat tatăl criminalului din Timișoara, potrivit Observator.

Citește și: Erika Isac a reacţionat după ce Mirel a devenit realitate şi a omorât o tânără la Timişoara: „Sper să ia pe viaţă! Arăta a om care nu ar putea să rănească nici măcar un pluş”

Sora lui Mirel, care a descoperit cadavrul fetei ucise de student, nu poate scăpa de imaginea din apartamentul groazei.

”Am încercat să intru în cameră. Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit de ce e uşa închisă. Verişoara era la apartament şi au plecat când am ajuns eu de la facultate. Ea voia să îşi ia lucrurile din camera aceea şi de asta am insistat să deschid uşa camerei”, a spus fata.

În tot acest timp, la 250 de kilometri distanţă, la Padeş, Andreea, victima lui Mirel, era condusă pe ultimul drum.

Mirel Dragomir a declarat în faţa anchetatorilor că a omorât-o pe Andreea, fostă Miss Boboc, pentru că voia să îl părăsească.