„Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer”. Lacrimi şi durere fără margini la înmormântarea Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate de Mirel

Sunt dramatice în satul natal al studentei la Medicină, ucisă cu zeci de lovituri de cuţit de iubitul gelos. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum, îmbrăcată în rochie de mireasă. De când a aflat de tragedie, mama tinerei este ţinută pe perfuzii.

28 mart. 2024, 15:30

Scene sfâşietoare la înmormântarea Andreei, studenta de la Medicină ucisă la Timişoara. Andreea a fost înmormântată îmbrăcată în rochie de mireasă. Pentru a marca puritatea și spiritualitate, Andreea a fost așezată într-un sicriu alb. Oamenii i-au oferit, pentru ultima dată, flori Andreei. Mama fetei a căzut secerată la ceremonia funerară.

O ambulanță a intervenit la Padeș, Gorj, la slujba de înmormântare a tinerei Andreea Morega, studenta la Medicină care a fost ucisă de către iubit cu lovituri de cuțit.

Mama tinerei s-a simțit rău, după care a leșinat. Personalul de la o ambulanță, care se afla deja la fața locului, a acordat primul ajutor. De asistență medicală a beneficiat și bunica tinerei. Bătrâna are probleme de sănătate și s-a simțit, de asemenea, rău. Slujba de înmormântare are loc la Biserica de la Padeș. Sunt sute de persoane care au dorit să o conducă pe ultimul drum pe tânără.

Adriana Bahmuțeanu, sfat pentru femeile cu iubiți geloși, după ce Mirel de la Teologie și-a ucis cu sânge rece iubita: „Nu s-a gândit că e atât de nebun încât să o și omoare”

Tatăl studentei, răpus de durere, înceracă să găsească răspuns la sutele de întrebări pe care le are. Ceea ce ne-a mărturisit a fost faătul că ultima dată când a vorbit cu fiica lui a fost vineri, în ziua crimei, la ora 10:41, moment în care Andreea i-a spus că urmează să îşi termine bagajele şi să urce într-un microbuz care urma să o aducă în satul natal.Două ore mai târziu, tatăl Andreei i-a scris, pentru că fata lui nu  îi dădea niciun semn, însă Andreea nu a mai răspuns.

Mirel, ucigașul studentei de la Medicină și-ar fi lovit și fosta iubită

Apar noi detalii șocante despre Mirel, individul care a ucis-o pe Andreea, tânăra studentă de la Facultatea de Medicină din Timișoara. Vestea i-a șocat pe locuitorii din Pojejena de Sus. o comunitate mică, în care toți vecinii se știu între ei și unde oamenii îl descriu pe Mirel drept un băiat liniștit. Cu toate acestea, cei care îl cunoșteau mai bine spun că era extrem de posesiv din fire, iar într-o criză de gelozie, ucigașul și-ar fi agresat și fosta iubită, o fată din zonă cu el, motiv pentru care tânăra l-ar fi și părăsit.

Soții Dragomir au făcut tot ce au considerat de cuviință pentru ca Mirel și sora lui să reușească în viață. Ca să își susțină cei doi copii, ambii studenți la Medicină, mama ucigașului muncea în Austria, ca îngrijitoare la un cămin de bătrâni, scrie gandul.ro.

Citește și: Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de iubit. Anchetatorii cred că Mirel a plănuit întreaga crimă

În acest timp, tatăl lor se ocupa de frumoasa gospodărie pe care o au în satul Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin. În momentul tragediei, mama ucigașului se afla însă în țară.

Comunitatea din Pojejena de Sus a fost șocată să afle că Mirel este autorul sângeroasei crime de la Timișoara. Consătenii spun că era un băiat liniștit și că, atunci când venea acasă, mergea la slujbă în fiecare duminică și cânta și în corul bisericii.