Tatăl lui Teo îşi critică fiica: A fost o nuntă cu prea mult fast. Teo e făţarnică

Teo Trandafir nu şi-a dorit tatăl alături în ziua nunţii, iar asta l-a supărat foarte tare pe Ion Uţă. Iritat de faptul că nu a fost invitat la eveniment, Ion Uţă a lansat un atac la adresa fiicei sale, pe care o acuză de "făţărnicie".

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 16:56
Tatăl lui Teo îşi critică fiica: A fost o nuntă cu prea mult fast. Teo e făţarnică

Deşi este foarte fericită după căsătoria cu Constantin Iosef, Teo Trandafir nu poate sta chiar liniştită. Asta din cauza tatălui ei, care, supărat pentru că nu a fost invitat la eveniment, a lansat un atac la adresa vedetei TV.

Chiar înainte de nuntă, Teo a spus în repetate rânduri că nu intenţiona să-l invite la eveniment şi pe tatăl ei, Ion Uţă, supărată din cauză că acesta a făcut publice mai multe detalii despre viaţa sa particulară.

„Nu m-a invitat nimeni la nuntă. Pe mama ei a chemat-o. Fata mea a fost şi rămâne pentru mine tot ce am pe lume şi o voi iubi, cu sau vără voia ei. Ea rămâne Dumnezeu pentru mine, aşa am fost şi eu pentru ea, până când s-a dovedit făţarnică”, a spus Ion Uţă, la Kanal D.

Tatăl vedetei este de părere că nunta a venit însă prea repede după ce Teo l-a cunoscut pe Constantin Iosef şi a lăsat de înţeles că petrecerea nu a fost pe placul lui. „Nunta nu mi-a plăcut pentru că sunt misogin şi bătrân. A fost un fast contrastând cu tot ce ştiu eu. Dacă mă duceam, cred că mă dădea afară. A fost o mireasă frumoasă, seamănă cu mine când eram tânăr, e frumoasă rău fi-mea. Mi se pare că s-au luat prea repede, dar ce contează ce cred eu”, a spus Ion Uţă, care a precizat că i-a trimis fiicei sale un mesaj în ziua nunţii, care a coincis şi cu ziua ei de naştere.