Tatăl lui Teo Trandafir: Franţuzul ăla s-a însurat cu doamna Teo pentru că îi plac banii

Teo Trandafir nu şi-a chemat tatăl la nuntă din cauza dezvăluirilor făcute în presă despre viaţa ei personală, iar acum primeşte o nouă lovitură din partea acestuia. Medicul Ion Uţă spune că ginerele său urmăreşte doar averea vedetei de televiziune şi a familiei sale.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 16:22
Tatăl lui Teo Trandafir: Franţuzul ăla s-a însurat cu doamna Teo pentru că îi plac banii

Tatăl lui Teo Trandafir s-a însurat de teamă că averea sa ar putea ajunge pe mâna ginerelui său după moartea sa, scrie Click. Ion Uţă spune că Constantin Iosef s-a căsătorit cu Teo doar din interes şi nu a dorit ca iubita sa să aibă şi ea de suferit din această cauză.

Medicul brăilean are 70 de ani şi are o relaţie cu asistenta sa, Adelina (62), de aproape 15 ani. Însă nunta fiicei sale l-a convins să renunţe la burlăcie, pentru a-i asigura iubitei sale un viitor liniştit. Cei doi s-au căsătorit pe 23 septembrie, fără să-şi anunţe fiica.

M-am însurat cu Adelina pentru că o iubesc extrem de mult. Şi, pentru că o iubesc atât de mult, m-am gândit că, dacă într-o zi ar rămâne fără mine, să nu ajungă pe drumuri. Mie îmi este frică de franţuzul ăla, fiindcă ştiu eu mai bine de ce s-a însurat el cu doamna Teo. Îi plac banii mult, de-asta!„, a declarat Ion Uţă, pentru sursa citată.