Tatăl Monicăi Gabor: Dinu Damaschin îl şantaja pe Irinel Columbeanu

Dinu Damaschin îl şantaja pe Irinel Columbeanu. Interlopul i-a cerut omului de afaceri 50.000 de euro pentru a nu dezvălui presei amănunte din viaţa Monicăi Gabor. Declaraţia a fost făcută de Emil Gabor, tatăl fostei doamne Columbeanu, în faţa procurrilor DIICOT, scriu jurnaliştii de la Adevărul. Acesta a mai declarat că Damaschin i-a terorizat şi lui ani la rând familia.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 08:48
Tatăl Monicăi Gabor: Dinu Damaschin îl şantaja pe Irinel Columbeanu

Emil Gabor le-a declarat procurorilor DIICOT că Damaschin cerea bani grei de la Irinel Columbeanu în schimbul tăcerii. Declaraţia sa se regăseşte în rechizitoriul întocmit de oamenii legii.

„Am înţeles de la Monica că îi solicita lui Columbeanu bani ca să nu-l mai şantajeze, sume mari de bani, 50.000 de euro parcă îmi spusese Monica pentru a nu mai da curs informaţiilor de presă şi la TV că ar fi trăit cu oameni din lumea interlopă”, susţine tatăl Monicăi Gabor.

Emil Gabor le-a mai spus procurorilor că fiica sa a fost ameninţată cu moartea de Damaschin, în perioada în care locuia în Bacău.

„Am înţeles de la Monica şi ceilalţi membri ai familiei că o ameninţa pe aceasta cu moartea dacă nu coboară jos să discute cu el… Monica era foarte speriată, o vedeam tot timpul plângând şi insistenţele lui Damaschin de a reuşi să obţină controlul asupra ei din nou a mers până acolo când a trimis complici de-ai lui din lumea interlopă chiar la uşa noastră”, a declarat Emil Gabor în faţa procurorilor DIICOT.

El crede că Damaschin a promis vânzarea fiicei sale către alte persoane şi de aceea interlopul băcăuan devenise din ce în ce mai agresiv.

Emil Gabor a mai declarat că familia sa a fost terorizată de Damaschin.

„Damaschin Dan Constantin dădea telefoane de ameninţare la 1 – 2 noaptea, spunea că ne dă foc, că ne distruge familia, vorbea foarte urât, înjura şi multe alte vorbe care nu pot fi reproduse la adresa Monicăi şi a familiei şi a soţiei mele.”, a spus Emil Gabor.