Tatăl Nadiei Comăneci, adus de urgenţă la un spital în Capitală. Starea lui este stabilă

Tatăl Nadiei Comăneci, internat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti. Gheorghe Comăneci a fost adus duminică cu ambulanţa de la Spitalul din Oneşti. El suferă de mai mult timp de ciroză hepatică, iar starea lui era gravă, aşa că medicii de acolo au decis să-l trimită la un spital din Bucureşti.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 05:55
Tatăl Nadiei Comăneci, adus de urgenţă la un spital în Capitală. Starea lui este stabilă

UPDATE: Starea de sănătate a lui Gheorghe Comăneci este stabilă, după ce i s-au făcut transfuzii de sânge, medicii Spitalului Universitar din Capitală făcându-i investigații pentru a stabili cauza hemoragiei digestive.

Tatăl Nadiei suferă de mai mult timp de ciroză hepatică. Ieri după-amiază s-a simţit rău şi a sunat la serviciul 112. A fost transportat la Spitalul Clinic din Oneşti, unde medicii au stabilit că este vorba despre o hemoragie digestivă şi au hotărât să fie transportat de urgenţă la o clinică din Capitală.

Deşi iniţial s-a pus problema ca bărbatul să fie adus cu un elicopter SMURD, în cele din urmă, in jurul orei 20, Gheorghe Comăneci a plecat spre Bucureşti cu o ambulanţă.

Medicul care l-a însoţit până la Bucureşti spune că starea bărbatului era gravă, cu tensiune arterială 7.

Imediat după venirea ambulanţei, la spital au sosit şi câteva rude. Gheorghe Comăneci va sta cel puţin o săptămână internat în spital, timp în care va fi supus unei intervenţii chirurgicale.