Tatăl NICOLETEI LUCIU, declaraţii INCREDIBILE despre FAMILIA SA

Nicoleta Luciu a afirmat că a avut o copilărie grea din cauza tatălui ei, care a avut mari probleme cu alcoolul şi care a fost şi agresiv. Ion Luciu, părintele vedetei, a fost invitat la o emisiune de la Kanal D, unde a povestit partea lui de adevăr.

25 apr. 2014, 08:17

Ion Luciu, tatăl Nicoletei Luciu a acordat un interviu pentru o emisiune de la Kanal D, unde a vorbit despre relaţia sa cu copiii săi, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Nicoleta Luciu vorbeşte despre DRAMELE COPILĂRIEI. Vezi ce bătăi mânca mama ei şi prin ce scandaluri a trecut

Părintele celebrei brunete a fost prezent, în premieră, la TV, unde a făcut declaraţii neaşteptate. El a vorbit despre problemele cu alcoolul şi despre comportamentul său faţă de familie.

Citeşte şi OBSESIE DUSĂ LA EXTREME. Nicoleta Luciu a refuzat perfuzia cu glucoză pe motiv că are calorii

„Am băut că am fost depresiv şi nu am putut să mă abţin… Am fost exigent cu copiii mei pentru că am vrut să fie pe drumul bun, nu pe la discoteci, nu să vină târziu acasă. Seara nu îi lăsam să aprindă lumina în casă ca să se ducă să se culce. Cred că fetele mele au capul meu şi sunt foarte deştepte”, a declarat Ion Luciu.

Citeşte şi Nicoleta Luciu, PROVOCATOARE în piscină. Se plânge că s-a îngrăşat, dar nu se sfieşte să se dezbrace FOTO

Tatăl Nicoletei Luciu a afirmat că nu ştie cum îi cheamă pe tripleţii fiicei sale, Nicoleta. „Cu cel mare, Zsolt Jr., am stat trei săptămâni la Miercurea Ciuc. Nu ştiu cum îi cheamă pe ceilalţi trei, pe tripleţi. Relaţia dintre mine şi Nicoleta este acum apropiată. Copiii îmi trimit bani şi pachete. Sunt mulţumit”, a afirmat el.