Nicoleta Luciu vorbeşte despre DRAMELE COPILĂRIEI. Vezi ce bătăi mânca mama ei şi prin ce scandaluri a trecut

Nicoleta Luciu a vorbit de câteva ori despre copilăria ei făcând de-a lungul anilor mărturisiri cutremurătoare. Miercuri, frumoasa brunetă a povestit că mama ei era bătută de tatăl ei şi că ar da orice numai să-şi vadă părintele scăpat de viciul alcoolului.

RomaniaTV.net
23 apr. 2014, 19:34
Nicoleta Luciu vorbeşte despre DRAMELE COPILĂRIEI. Vezi ce bătăi mânca mama ei şi prin ce scandaluri a trecut

„Daca nu ar fi avut aceasta problema, ar fi fost unul dintre cei mai frumoasi barbati ai Romaniei.

Parintii mei nu sunt divortati, dar i-am separat eu. Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu si putea sa stea. Le-am interzis sa-si mai vorbeasca pentru ca isi faceau rau unul altuia si nu avea rost.

Mama nu a luat asa omoruri, dar ii mai tragea cate una. Scandalurile s-au diminuat o data cu trecerea anilor. Erau niste reguli stricte in casa, cine nu le respecta suporta consecintele.

Am speram ca ii va veni mintea la cap, as fi mers cu el oriunde, in Viena, in Turcia … Acum nu stiu cum se descurca, pentru ca noi nu ii dam bani, dar ii cumparam alimente, medicamente, intretinerea i-o platesc eu…

El nu-si da seama ce probleme are. As vrea sa-l vad vindecat total, sa se interneze undeva sase luni si sa se intoarca alt om. Cand se va rezolva problema asta, o sa-l aduc acasa sa-i vada si pe tripleti.

M-a durut ca nu am simtit si eu dragostea de tata, el era destul de drastic cu noi. Dar pana la urma si disciplina are rolul ei.

Daca ar fi sa schimb un singur lucru pe lumea asta, ar fi problema asta cu tatal meu. Cand eram mica, mergeam cu fratele meu la biserica sa rugam sa se lase de alcool”, a declarat Nicoleta Luciu in emisiunea „La Maruta”.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu a chemat SALVAREA. Vedeta a trecut prin momente GROAZNICE