Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt. Prima reacţie a românului condamnat la moarte în Malaysia

Cazul tânărului condamnat la moarte se apropie de un nou moment sensibil, cu o încărcătură aparte. Tatăl lui Ionuţ Gologan străbate din nou mii de kilometri, mergând, săptămâna aceasta, pentru a doua oară, în Malaysia să-şi viziteze fiul aflat în "închisoarea morţii".

29 iul. 2015, 08:48

Pe lângă aşteptata ocazie a revederii, noua „expediţie” întreprinsă în Malaysia de Dumitru Gologan are, de această dată, o semnificaţie aparte, scrie ziarulring.ro. Şi asta pentru că va merge la fiul său încărcat cu daruri sfinte şi din partea lui George Becali. O bucurie aparte a avut-o Dumitru Gologan chiar la scurt timp după ce a primit darurile de la patronul Stelei. Iată ce a mărturisit acesta: „După ce am fost la domnul Becali, m-a sunat băiatul din Malaysia. Aflase şi era bucuros. Mi-a zis: «Tată, am vorbit cu domnul Becali la telefon! Mi-a spus că o să-mi trimită un preot aici şi că vrea să-mi angajeze un al doilea avocat. Mi-a zis că ţi-a dat nişte bani, nişte cărţi, o cruce şi o Biblie să mi le aduci. Abia aştept să ajungi din nou la mine!”.

Citeşte şi Ionuţ Gologan, românul condamnat la MOARTE în Malaezia, UMILIT de familia BECALI

Becali: „Nu-i mai trimit scrisoare, m-a sunat băiatul din Malaysia” L-am întrebat pe Dumitru Gologan cum de a reuşit fiul său, dintr-o închisoare din Malaysia, să ia legătura cu George Becali, în timp ce, aici, în România, sunt mulţi oameni, unii foarte importanţi, care ar vrea, dar nu reuşesc acest lucru. Dumitru Gologan a încercat să ne explice: „Nu ştiu cum a luat legătura băiatul meu cu domnul Becali, probabil prin doamna consul Camelia Tudose. Şi eu l-am întrebat şi el mi-a spus: «Tată, am vorbit cu doamna consul şi mi-a spus că te-ai întâlnit cu domnul Becali»”. La rândul său, George Becali a confirmat, în exclusivitate pentru „ring”, că a fost sunat din Malaysia de Ionuţ Gologan, declarându-ne: „Nu-i mai trimit nicio scrisoare. Am vorbit eu cu băiatul, direct. M-a sunat din Malaysia. Nu ştiu de unde a luat numărul meu de telefon, poate de la doamna consul. Eu am vorbit cu doamna consul să-i angajeze încă un avocat”.

„I-am luat şi nişte integrame şi ziare româneşti”

Dumitru Gologan a mai oferit și alte amănunte despre noua vizită la fiul său. „Băiatul mi-a spus că e nerăbdător şi că mă aşteaptă să ajung din nou la el. Voi ajunge la sfârşitul acestei săptămâni (n.r. – probabil joi sau vineri) şi-i voi duce tot ce am primit de la patriarhie şi de la domnul Becali (n.r. – cărţi religioase, icoane, daruri sfinte). I-am luat şi nişte integrame şi ziare româneşti, că mi-a cerut să-i aduc. Îi voi duce şi ziarele «ring» în care aţi scris despre el. Mi-a cerut să-i duc pe un stick şi nişte muzică românească. Îi pun acolo şi un mesaj de la bunica lui care l-a crescut, că-i este dor de ea. El mi-a zis s-o iau şi pe ea acolo, dar nu am cum, vă daţi seama că are 80 de ani şi e bolnavă, nu are cum să reziste pe avion mii de kilometri până în Malaysia. Poate Dumnezeu ne va ajuta să scape Ionuţ de condamnare la moarte şi să-l vedem aici, în România”.

Citeşte şi Ultima şansă a românului condamnat la moarte în Malaezia. „După asta NU mai există cale de întoarcere”

Speră ca joi sau vineri să-şi revadă băiatul

Dumitru Gologan crede că se va descurca mai bine de data aceasta pe drum, petru că are experienţa primei călătorii, nu lipsită de peripeţii. El spune: „Am emoţii, dar sper să mă descurc mai bine ca prima dată. Chiar dacă pleacă domnul consul în concediu, rămâne domnul ambasador şi dânsul mă va ajuta la sosirea în Malaysia. Sper ca de această dată să mă descurc mai bine şi să nu mai am probleme pe drum. De la Direcţia Consulară mi-a spus că marţi (n.r.-ieri) să plec, să ajung miercuri seara în Malaysia, iar joi sau vineri să merg la băiat la închisoare, că am vizita programată”.