Tatăl Simonei Halep, executat silit. ANAF i-a scos la vânzare o clădire

Familia Simonei Halep are din nou probleme cu ANAF, din cauza datoriilor neplătite la stat. De data aceasta, Fiscul constănțean a scos la vânzare o clădire din comuna Vulturu, proprietatea unei firme la care Stere Halep, tatăl numărului 1 mondial în tenisul feminin, este unic asociat și administrator.

16 mai 2018, 09:51
Tatăl Simonei Halep, executat silit. ANAF i-a scos la vânzare o clădire

ANAF organizează pe 24 mai, la Serviciul Fiscal Hârșova, o primă licitație pentru vânzarea unui bun deținut de debitorul La Stelică SRL. Este vorba despre o clădire (spațiu de producție a băuturilor alcoolice), în suprafață de 167,81 metri pătrați, plus terenul aferent, de 1.000 metri pătrați, situată în localitatea Vulturu, cu un preț de pornire al licitației de 50.758 lei, fără TVA. Clădirea este execută silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanțele din Hârșova.

Citeşte şi Simona Halep s-a întâlnit la Roma cu artistul ei favorit. Poză de colecţie cu cele două staruri FOTO

Potrivit replicaonline.ro, La Stelică SRL din Vulturu a fost înființată în 1992 și are ca domeniu de activitate comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este și spațiu de producție al băturilor alcoolice. Firma are punct de lucru și în comuna Crucea. Buticul executat de Fisc a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 211.607 lei și un profit net de 12.650 lei, fără nici un angajat, dar și datorii de 538.916 lei. Unic asociat și administrator al La Stelică SRL este Stere Halep, tatăl Simonei, numărul 1 mondial și cea mai bună tenismenă din istoria României.

Nu este prima dată când Stere Halep are probleme cu ANAF. În 2016, Fiscul a scos la vânzare un spațiu de producție, un Mercedes, un Audi A6, un Seat și o autoutilitară Fiat Ducato din cauza datoriilor pe care le avea la stat altă firmă a familiei Halep, Lacto Mony SRL. Ulterior, sechestrul a fost ridicat, după ce firma de producătoare de lactate a achitat o parte din dările la stat.