Tatăl tânărului care şi-a dat foc în maşină, în Medgidia, mesaj INCREDIBIL, după incident: „Am crescut un şarpe, nu un copil”

Tatăl lui Adrian Lipan, tânărul care și-a dat foc în mașina lui, în Medgidia, după ce a transmis un mesaj video pe Facebook, în care a susţinut că a recurs la gestul extrem din cauza tatălui său, a publicat un mesaj şocant pe Facebook, după incident.

21 aug. 2019, 08:57
Tatăl tânărului care şi-a dat foc în maşină, în Medgidia, mesaj INCREDIBIL, după incident: „Am crescut un şarpe, nu un copil”

„Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor Aviz viitorilor părinți”, a scris tatăl lui Adrian Lipan, pe Facebook.

Postarea lui a generat un val de critici. „Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul. Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris sora bărbatului.

Vă reamintim că Adrian Lipan a ajuns în stare gravă la spital, după ce și-a dat foc în propria mașină, sub un pod al autostrăzii A2, în zona localității Medgidia. Înainte de a incendia autoturismul, tânărul de 25 de ani a transmis un mesaj video pe Facebook că recurge la gestul extrem din cauza tatălui său.

„Îmi pare rau, stiu ca sunt un las pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Deja, moralul meu si tatal meu m-a adus la un nivel la care nu credeam ca o s-ajung. De zece ani, el tot aceleasi jigniri si critici le are la dresa mea. Niciodata nu m-a apreciat sau mi-a zis niste vorbe care sa ma indrume. De fiecare data numai critici si injuraturi”, a transmis Adrian pe Facebook, înainte să se incendieze.

Un șofer care circula pe A2 a văzut întâmplător mașina cuprinsă de flăcări şi a sunat la 112.