Un tânăr din Medgidia şi-a dat foc în propria maşină, după o ceartă cu părinţii. IMAGINI ŞOCANTE

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce și-a dat foc în propria mașină, sub un pod al autostrăzii A2, în zona localității Medgidia. Înainte de a incendia autoturismul, tânărul de 25 de ani a transmis live pe Facebook că recurge la gestul extrem din cauza tatălui său.

21 aug. 2019, 06:12
Un tânăr din Medgidia şi-a dat foc în propria maşină, după o ceartă cu părinţii. IMAGINI ŞOCANTE

„Îmi pare rau, stiu ca sunt un las pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Deja, moralul meu si tatal meu m-a adus la un nivel la care nu credeam ca o s-ajung. De zece ani, el tot aceleasi jigniri si critici le are la dresa mea. Niciodata nu m-a apreciat sau mi-a zis niste vorbe care sa ma indrume. De fiecare data numai critici si injuraturi”, a transmis Adrian pe Facebook, înainte să se incendieze.

 

Un șofer care circula pe A2 a văzut întâmplător mașina cuprinsă de flăcări şi a sunat la 112.

„Era o mașină care ardea, am sunat la 112 să trimită o mașină de pompieri, apoi am coborât la o distanță sigură de mașină să văd dacă sunt victime. Lângă mașină, erau așezate frumos, un portofel, un telefon și o pereche de ochelari”, a povestit Adrian Radu, pe Facebook.

Tânărul a fost transportat în stare gravă la spital. Din primele informații, bărbatul are arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului.