Detalii din răfuiala interlopilor în urma căreia a murit Emi Pian. Tatăl tânărului suspectat de uciderea lui rupe tăcerea

Tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect arestat în cazul uciderii lui Emi Pian, vine cu noi detalii despre încăierarea din Bucureşti în urma căreia liderul clanului Duduianu şi-a pierdut viaţa. 

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 10:17
Detalii din răfuiala interlopilor în urma căreia a murit Emi Pian. Tatăl tânărului suspectat de uciderea lui rupe tăcerea

„Este tăiat în picior, jos! Nu cum spun frații lui că băiatul meu a început scandalul și l-a tăiat pe Emi. Eu, dacă mă bat cu cineva, nu numai eu, toată lumea care se bate, și am un cuțit în mână, n-am cum să-ți dau eu ție la călcâi, la gambă, să mă las în jos când eu pot să-ți dau în față, să-ți dau în burtă, să-ți dau în mână, unde prind! Medicii legiști pot dovedi și poziția tăieturii, și când a căzut, și cu ce mână a dat! Nu l-a tăiat el primul! El s-a apărat!”, a declarat tatăl lui Richard Gheorghe, într-o intervenţie la România TV

Tatăl lui Richard demontează şi acuzaţia fratelui lui Emi Pian potrivit căruia tânărul din clanul Rinu l-ar fi alergat pe Emi Pian, după ce acesta ar fi fost înjunghiat, şi l-ar fi lovit cu o bâtă în cap.

„Să-mi arate acolo sângele și dâra de sânge, că a zis Grațian că a alergat după el, a luat o bâtă de la nepotul lui, Louis, și a alergat Emanuel după el, tăiat în gambă, și el l-a lovit în cap! (…) Din contră, a luat Emi Pian o bâtă și mi l-a bătut pe băiatul meu, tăiat așa cu gamba”, mai spune tatăl tânărului suspectat de uciderea lui Emi Pian. 

Bărbatul a povestit că „nepoţii mei erau afară, pe picior de plecare”, iar oamenii lui Emi Pian „s-au întors 3 sau 4 mașini și au năvălit direct”.

„Pe bătaie au venit! S-a dat jos Ciprian al lui Pian cu spray-ul. În 10-15 minute s-au întors 30 de persoane. Grațian, Emi Pian, Louis, cu săbii, topoare, deci toată familia lui, mai mulți pe care eu nu-i cunosc”, a mai povestit tatîl lui Richard Gheorghe.

Tatăl tânărului a mai spus că după incident a primit mesaje de ameninţare prin interpuşi. „Foarte multe mesaje”. 

Citeşte şi: Fraţii lui Emi Pian şi un văr al acestora, arestaţi pentru 30 de zile pentru tentativă de omor

Ciprian și Grațian Pian, fraţii liderului clanului Duduianu ucis săptămâna trecută, au fost arestaţi pentru 30 de zile sub acuzaţia de tentativă de omor. Alături de Graţian şi Ciprian Duduianu a fost arestat şi un văr al acestora. Cei trei sunt acuzaţi că au încercat să-l ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu şi principalul suspect pentru uciderea liderului clanului Duduianu, Emi Pian.