Tatăl ucigaşului din Franţa a fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri

Mohamed Benalel Merah, tatăl islamistului Mohamed Merah, a fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 19:18
Tatăl ucigaşului din Franţa a fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri

„Tatăl lui Mohamed Merah, în vârstă de 70 de ani, a fost condamnat pe 21 iunie 2000 de tribunalul corecţional din Toulouse. El era în arest preventiv din anul 1999 şi a fost eliberat în 2003”, a declarat avocatului tânărului islamist, Christian Etelin.

Mohamed Benalel Merah a anunţat că vrea să depună plângere împotriva Franţei pentru că „i-a ucis” fiul. „Vreau să angajez cei mai mari avocaţi şi să muncesc tot restul vieţii mele pentru a plăti costurile. Vreau să depun plângere împotriva Franţei pentru că mi-au ucis fiul”, a declarat Mohamed Benalel Merah.

„Franţa este o ţară mare care avea mijloacele de a îl opri pe fiul meu în viaţă. Îl puteau paraliza cu gaz şi să îl oprească, dar au preferat să îl omoare”, a afirmat acesta.

„Am hotărât să îmi îngrop fiul în Algeria”, a declarat Merah. „Fratele său Abdelghani m-a contactat să mă asigure că va lua toate măsurile necesare pentru a îl aduce în Algeria. Mohamed (Merah) are un paşaport algerian şi este înscris la consulatul din Toulouse de când s-a născut”, a adăugat acesta.


loading...